[www] rosanex.pl

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
rosanex

[www] rosanex.pl

Post autor: rosanex »

Siemka.
Nie wiem czy to odpowiedni dział, jeśli nie to proszę przenieście.

Stworzyłem stronkę we flashu i mam do Was prośbę.

Czy mógłby mi ktoś szczerze powiedzieć opinię (wraz ze wskazówkami co zmienić itp) na temat strony www.rosanex.pl?

Bardzo będę wdzięczny za wszelkie sugestie :)

Z góry dziękuje ;)
ardziej
Moderator
Kontakt:

Re: [www] rosanex.pl

Post autor: ardziej »

Po primo zbyt ciemny ten napis na gorze
no i droszke zbyt wymieszane kolory no i przedewszystkim nawigacja po stronie slaba
ale brawa za prace
HERO
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: HERO »

:)))))))))))))))
brawa za prace o zgrozo :)

zajmij sie czyms innym serio
strona nie nadaje sie do oceniania jest tak slaba i mizerna
kojot69

Post autor: kojot69 »

jest sporo do poprawienia, ale jest też sporo umiejętności twórcy...

- trochę nie orag z wszelkim ruchem zanikaniem przenikaniem itp...

a z poglądem i myśleniem HERO nie radziłbym dalszej reprodukcji....... dla dobra ludzkości...
Wojtas14
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Wojtas14 »

mnie się nie podoba ,tylko galeria mi się podoba i mógłbyś wyśrodkować tą strone w pionie i w poziomie i w ogóle tło htmla nie pasuje.Ja na twoim miejscu zrobiłbym nowy lay ty to robiłeś dla siebie czy za kase dla kogoś?
Yay Gree
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: Yay Gree »

proponuję troszkę potrenować i może nie odrazu we flashu. Uważam, że powinieneś zrobić prąstą stronę (nie ubogą!) z użyciem css i html.

pooglądaj jak to w sieci wygląda stylistycznie link

jeśli to ma bć strona firmowa to na początek wolałbym wydać te 500 zł, żeby ktoś to szybko i fajnie zrobił, bo widzę, że na stronie nie ma treści wymagających zastosowania specjalnych technologii

jeśli masz jakieś pytania odnośnie tutoriali styli itp. to proszę pisz na pw

pozdrawiam
gorylek
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: gorylek »

Witam,
przyglądałem się tej witrynie i mam lekko mieszane uczucia. Na pewno jest zrobiona dobrze. Nie zauważyłem paska ładowania, chodzi szybko a animacje są płynne u mnie.
Rzuciło mi się w oczy jednak kilka mankamentów. Po pierwsze przerwy w menu, jeżeli wybieram element ze środka menu, ten zanika. Z tym jest OK, tylko niech elementy menu przesuną się w prawo na jego miejsce.
Graficznie strona nie stoi na wysokim poziomie. Wszędobylska zieleń, do tego jakaś takaś taka ponura. Prowadzenie żywszych, cieplejszych barw i kilku ozdobników wyszło by tej produkcji na dobre.

Także jak dla mnie, 7/10. Było by 8 gdyby szata graficzna była ładniejsza i menu się przesuwało. Nie myśl że to nisko, po prostu 9 i 10 ostatnio zachowuje dla siebie po tym jak zobaczyłem kilka produkcji na prawdę lekkich pełnych animacji 3D i różnych cukierkowych efektów. Ale były to prace na prawdę dużego kalibru (czyt. wysysające pieniądze z portfela klienta niczym odkurzacz).

No i jak wspomniał mój poprzednik, nadanie obiektowi flash właściwości:

Kod: Zaznacz cały

position: absolute;
top: 50%;
left: 50%;
margin: -50% -50%;
pomogło by.

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ