[współpraca] osoby związane z internetem

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
tomek108

[współpraca] osoby związane z internetem

Post autor: tomek108 »

Witam!

Poszukuję osób, które mogłyby stworzyć ekipę zajmującą się w miarę szerokim wachlarzem usług dla internetu.

Nie oferuję zleceń, ani pracy. Oferta jest dla tych, którzy są zmęczeni pracą na etacie lub mają dość siedzenia w domu przed komputerem. Idea jest zbliżona do pracowni społecznej lub coworkingu. Jasne reguły współpracy.

Jeśli wiesz jak wygląda proces tworzenia projektu internetowego i widzisz tam swoje miejsce - zapraszam na PW.

W proponowane przedsięwzięcie jestem dać swój wkład - trochę więcej niż umiejętności czy domenę.

pozdrawiam

Tomek

ps. wypadałoby powiedzieć coś o sobie :P. Zajmuję się kreacjami dla Internetu sporo czasu. Mam sporo doświadczenia, wiedzy i jakieś sukcesy. posta zamieściłem, bo myślę, że nadszedł czas na zmianę trybu pracy.
gorylek
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Re: [współpraca] osoby związane z internetem

Post autor: gorylek »

Witam,
jeżeli dobrze rozumie to proponujesz społeczny NIEKOMERCYJNY projekt w którym każdy chętny który by się nadawał, miał by swój udział. Popraw mnie jeżeli się mylę.
Przydały by się jakieś szczegóły na ten temat, jak to sobie wyobrażasz, jak widzisz podział prac, co to ma być za projekt itp itd etc.
tomek108

Re: [współpraca] osoby związane z internetem

Post autor: tomek108 »

Myślę o czymś takim jak http://coworking.pl - nie serwis a idea.
ODPOWIEDZ