[wykonam] php , html , css , js , ajax , mySql
[wykonam] php , html , css , js , ajax , mySql
Poszukuję zleceń na wykonanie stron internetowych.
Zainteresowane osoby proszę o kontakt przez pm , lub gg 9762882 .
Pozdrawiam.
Zainteresowane osoby proszę o kontakt przez pm , lub gg 9762882 .
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony śr maja 07, 2008 12:27 am przez Mariner, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [wykonam] php , html , css , js , ajax , mySql
Jakieś portfolio czy pojedyńcze prace może pokazałbyś??
Proszę bardzo , ostatnie zlecenie - http://www.mar-styl.pl/.
Jak się pan zdecyduje (zdecydujesz) to proszę o kontakt omówimy szczegóły.
Jak się pan zdecyduje (zdecydujesz) to proszę o kontakt omówimy szczegóły.
Dobrze że nie mam choroby morskiej, bo spadłbym z krzesła, lecz nawet to nie ochroniło mnie przed oczopląsem w skutek chwili wpatrywania się w logo...
Na litość, czemu to szaleje jak odbijania piłeczka pingpongowa...?
Poza tym wszystko dobrze, nie mam więcej zastrzeżeń co do jakości wykonanej pracy.
Na litość, czemu to szaleje jak odbijania piłeczka pingpongowa...?
Poza tym wszystko dobrze, nie mam więcej zastrzeżeń co do jakości wykonanej pracy.
a ja cóż ... robiłem co mi kazano
Moja oferta pozostaje nadal aktualna , zapraszam zainteresowane osoby .
No ma racje. Już na początku trzeba się nauczyć że czego sobie klient życzy, to ma otrzymać czy nam się to podoba czy nie.
Powodzenia.
Powodzenia.
Ja tam sądzę, że jak klient nie ma pojęcia na temat, na który się wypowiada, to warto go wyprowadzić z błedu, żeby nie uzupełniać swojego portfolio gniotami, które podobają się tylko jednej osobie.
Azamo - a jeżeli klient uważa że ze swoimi poglądami jesteś w błędzie oraz uważa że on wie lepiej bo to jego pieniądze , upierałbyś się dalej przy swoim zdaniu gdyby ci jednocześnie zależało na wykonaniu zlecenia ?
Zdarza się i tak, że nic nie zrobisz. Odpowiedziałem tylko gorylkowi. Chodzi mi o zasadę - jeżeli przyjmie się, że klient ma zawsze rację, daleko się nie zajdzie :)
Klient płaci, klient wymaga. Co zrobisz. Portfolio nie prowadze bo zajmuje się tworzeniem witryn sporadycznie choć dostałem propozycje pracy i zastanawiam się czy nie zacząć się w tym bawić na etat.
A co do zaśmiecania portfolia to wystarczy adnotacja że design jest klienta lub wykonany stricte wg życzyń klienta.
Ot i po kłopocie.
A co do zaśmiecania portfolia to wystarczy adnotacja że design jest klienta lub wykonany stricte wg życzyń klienta.
Ot i po kłopocie.