[sprzedam] designy - tanio
[sprzedam] designy - tanio
Ostatnio zmieniony śr paź 14, 2009 11:23 pm przez ebaq, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [sprzedam] designy - tanio
...
Promocja !
- jesli kupisz przynajmniej 2 designy - obnizka o 20 zl
- jesli zakupisz jakis design przed 15 grudnia - z kazdego designu spuszczam 10 zl
Promocja !
- jesli kupisz przynajmniej 2 designy - obnizka o 20 zl
- jesli zakupisz jakis design przed 15 grudnia - z kazdego designu spuszczam 10 zl
bleh darmowe widzialem lepsze, ja pod ocene bym takich designow nawet nie wystawial bo bym sie wstydzil a co dopiero sprzedawac!!!
no comment - twoj nik mowi sam za siebiedzieciol4 pisze:bleh darmowe widzialem lepsze, ja pod ocene bym takich designow nawet nie wystawial bo bym sie wstydzil a co dopiero sprzedawac!!!
-
Krzysztof Sziwa
a twoj nik ebaq sugeruje ze zbierasz na jakiegos zielonego wora...
hyh... to tylko twoje sugestie...Barnaba pisze:a twoj nik ebaq sugeruje ze zbierasz na jakiegos zielonego wora...
po co ten OT ?
do moda: moznaby wykasowac niepotrzebne posty
taaak ja proponuje skasowac caly watek
bo sie nie nadaje 
a propo mojego nicka, przeciez dzieciol to taki pozyteczny ptak w odruznieniu od ludzi ktorzy proponuja innym syf wcisnac
a propo mojego nicka, przeciez dzieciol to taki pozyteczny ptak w odruznieniu od ludzi ktorzy proponuja innym syf wcisnac
-
van Meegeren
- Nowy

hehe - też bym z chęcią poprosił moderatora o skasowanie offtopików (np. tego co teraz piszę
), ale... hm... tu NIE ma moderatora! 
-
Krzysztof Sziwa
po co ten OT a po co to:
ja tez proponuje calkowicie skasowac temat...
Kod: Zaznacz cały
dzieciol4 napisał:
bleh darmowe widzialem lepsze, ja pod ocene bym takich designow nawet nie wystawial bo bym sie wstydzil a co dopiero sprzedawac!!!
no comment - twoj nik mowi sam za siebie
zgadzam sie z przedmowca. nie podoba mi sie robienie z forum badz co badz dla ludzi ktorzy chca sie powymieniac wiedza i opiniami - bazaru z tanimi i tandetnymi (bez obrazy) blyskotkami....
-
Mayhen
- Nowy

- Kontakt:
jest tu jakiś mod co posprząta

Ja sie zgłaszam na ochotnika. Ale niestety nie mam uprawnień moderatora co za życie