Layout o Beenhakkerze!!!! (tanio!)

Luźne dyskusje "bardzo sztywnych webmasterów", prowadzone na rózne tematy, mogą być dalece odbiegłe od webmasterstwa. Możemy w końcu udowodnić, że webmaster to także zwykły człowiek i pogadać też potrafi :)
gorylek
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Re: Layout o Beenhakkerze!!!! (tanio!)

Post autor: gorylek »

O matko... nie wiecie że frajerów jest tyle na świecie co ziaren piasku ? A co ja mam powiedzieć ? Za layout zrobiony w 2,5 godziny zakosiłem 150zł, za strone typu http://www.paczekdlaciebie.pl/ (oczywiście nie ta tylko podobną) którą zrobiłem w niecałą godzine (łącznie z kodem i grafiką co chyba nie jest dziwne) zakosiłem 100zł.

Nie wiem jak wy ale ja dał bym spokój z nim, jak sprzeda to ok, chwała jemu i sami korzystajcie z tego że jest wielu ludzi którzy zapłacą dużo za bardzo mało.
puchuk
Kontakt:

Post autor: puchuk »

hehe jak za 100 sprzedałeś tą stronkę to gratuluję. Co do tematu "GORYLEK" to skoro sprzedajesz laya tzn. , masz licencję na zdjęcia?? :D ( jest to coś o czym wielu młodych i początkujących grafików nie pamięta bądź nie wie, że nie wszystko co w sieci to darmowe ;-) ). 30 dychy za ten projekt myślę, że uda ci się dostać ale jest wykonany niezbyt starannie. Pozdrawiam
gorylek
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: gorylek »

Wiesz, widziałem na allegro zepsuty CD-ROM przedstawiony jako przewijarka do płyt i kogoś kto licytował to (no... może mu części zamienne do swojego potrzebne były :P) więc mało co mnie potrafi zadziwić ^_^

Co do tego:

Kod: Zaznacz cały

Co do tematu "GORYLEK" to skoro sprzedajesz laya tzn. , masz licencję na zdjęcia??  ( jest to coś o czym wielu młodych i początkujących grafików nie pamięta bądź nie wie, że nie wszystko co w sieci to darmowe  ).
Aparat cyfrowy i jazda. Nie trzeba wiele by zrobić własne zdjęcie prawde mówiąc. Idzie się w pola (plenery), do parku, do lasu, na łąke albo za dom i można pyknąć ciekawą fotke. Jedyne czego nie dam rady zrobić to zdjęcia drapaczy chmur (no prawie) :-).
No ale musze przyznać że wykonuje raczej prace za stówke czy dwie, nieskomplikowane skrypty php, proste strony itp itd... Za większe projekty się nie biore bo i zaplecza nie mam.
Programuje troche w Pascalu i C++ więc opanować JS czy PHP nie było trudno ale nadal jeszcze się ucze (manual i jazda :-] a co). Najlepsze co napisałem na razie to prosty CSM obsługujący prywatne wiadomości, logowanie/rejestracje, regulowany dostęp do podstron itp który jest w miare zabezpieczony przed atakami (artykuły na temat ataków w sieci + dwa lata praktyki na warezie + przeglądanie for/witryn na temat cracku i hacku troche mnie nauczyły).
Marek_bf
Administrator
Kontakt:

Post autor: Marek_bf »

Zrobiło się "offtopowo" i przeniosłem
ODPOWIEDZ