Nietypowy skrypt poszukiwany
Nietypowy skrypt poszukiwany
Tak więc poszukuję skryptu PHP dzieki któremu po mojej stronie www bedzie chodził..... pająk!!!
Czy ma ktos namiary na taki lub podobny skrypt? Bardzo prosze o pomoc....
-
ooo_michal
- Przelotem

Re: Nietypowy skrypt poszukiwany
O ile dobrze zrozumiałem to chodzi Ci o to, żeby internauta w przeglądarce widział pająka. Jeśli o to chodzi, to jest to niemożliwe.
Chyba najlepiej nadaje się do tego Flash.
Chyba najlepiej nadaje się do tego Flash.
heheheeh pomysł super - nom moze gdyby strona była w pełni flashowa [flashportal], to napewno jest to do zrobienia...
pozdrawiam
pozdrawiam
-
ooo_michal
- Przelotem

Właśnie coś w tym stylu miałem na myśli.
A po jakiego grzyba wam Flash potrzebny ? PHP Ci tego nie zrobi ale czemu nie zrobić tego za pomocą JS ? Osobiście mnie takie drobiazgi wkurzają na stronie no ale co kto lubi. Tu masz pare gotowych skryptów, przeczytaj opisy, na pewno Cie jeden zainteresuje:
Kod: Zaznacz cały
http://skrypty.gery.pl/index.php?c=2,9Re: Nietypowy skrypt poszukiwany
W myśl poprawnej dostępności strony mówię pająkom na stronach WWW stanowcze NIE. W przypadku zamieszczenia na stronie WWW pająka stanie się ona niedostępna dla osób cierpiących na Arachnofobia. Dostępność przede wszystkim. 
Na pewno jest to do zrobienia za pomoca PHP, widzialem juz śnieg, deszcze, przerózne bajery przy kursorze.... nie koniecznie musi to byc pająk moze byc statek, samolot, cokolwiek. 
Takich rzeczy nie robi się za pomocą PHP tylko JavaScript.
Teraz mam inna sprawe mam nadzieje ze bedzie prosciej. Potrzebuje kod html za pomoca którego na mojej stronie bedzie sie pojawiala jedna lub kilka linijek z innej strony. Np chce zeby wyswietlał sie tekst który jest napisany w 11 linijce na jakiejs stronie. Powiedzmy ze ten tekst sie czesto zmienia i nie chce mi sie i nie mam czasu regularnie sprawdzac i aktualizowac. Gdzies juz takie cos widzialem ale nie moge teraz znalejsc wiec na pewno istnieje. 
Też mam do Ciebie sprawę, mianowicie: Do nowego problemu zakładaj nowy watek. Dodatkowo rób to w dziale do tego przystosowanym, trzymając się regulaminu.
DZIEKI ZA POMOC STARY!!!!! ZAJEBISTY JESTES WIESZ!!!!
Wiem. Nic nowego. Tak myśli 99.9999999999% populacji. 
W pewien sposób Ty również jesteś niesamowity.
W pewien sposób Ty również jesteś niesamowity.