[Propozycja] Forum "Grafika"
-
Bartosz Olszewski
- Działa

[Propozycja] Forum "Grafika"
To już druga moja propozycja. Zauważyłem że nie ma forum o grafice! Nie wiem czemu? Wg. mnie powinno być takie forum...
Po co mieszać sprawy z Adobe Photoshopa to Webdesignu?
Po co mieszać sprawy z Adobe Photoshopa to Webdesignu?
-
Monika Trawińska
- Nowy

Re: [Propozycja] Forum "Grafika"
Baal grafika to pojęcie ogólne, webdesign bardziej szczegółowe. Myślę, że nie ma sensu tworzyć nowego forum ponieważ webdesign to forum o grafice i nie widzę przeszkód dlaczego nie miałbyś poruszać tematu Photoshopa właśnie tam. Podobnie jak na Oceń stronę można zadawać pytania o prace, które nie są ściśle powiązane z szatami graficznymi stron. Wg. mnie nie ma potrzeby tworzyć forum "Grafika". Pozdrawiam 
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Ale czasem pytania nie dotyczy Webdesignu i po co mam pisać, że mam problem z Photoshopem jak to się nie tyczy Webmasterstwa ani Webdesignu?
-
Tomasz Sieniek
- Nowy

- Kontakt:
Po co aż tak rozbijać forum? Jak napiszesz dobry temat to bedzie dobrze.
Gdybyśmy mieli tworzyć kazdy dział osobno, to liste działów przewijałbyś dobre 5 minut
Gdybyśmy mieli tworzyć kazdy dział osobno, to liste działów przewijałbyś dobre 5 minut
-
Monika Trawińska
- Nowy

Praca, którą przedstawiasz w Oceń stronę, także nie musi być związana z webdesignem. Myślę, że nie ma sensu się rozdrabniać na wiele działów. Temat Webdesign & Flash na forum jest po to aby zadawać pytania o grafikę. Nazwaliśmy to w ten sposób ponieważ gdyby było ogólnie "Grafika" byłyby pytania dlaczego nie jest wszysczególniony Webdesign. Takie trochę błędne koło, a ponieważ więcej pytań pada tu jednak o webdesign, podporządkowaliśmy nazwę większości. Podkreślam jednak, że jest to forum o grafice i nie przypuszczam, abyś miał powody aby się "źle czuć" zadając tam pytania o grafikę.
Jest także wątek "Wiedza ogólna" stworzony dla początkujących twórców nie wiedzących gdzie umieścić swój temat.
Pozdrawiam
Jest także wątek "Wiedza ogólna" stworzony dla początkujących twórców nie wiedzących gdzie umieścić swój temat.
Pozdrawiam
-
Bartosz Olszewski
- Działa

OK Dziękuje. Teraz już wiem, że mogę sobie spokojnie pisać w Webdesignu o grafice nie naruszając regulaminu.
-
Monika Trawińska
- Nowy

Jeżeli macie jakiekolwiek wątpliwości co do regulaminu zapraszam do kontaktowania się z moderatorami na PW. Chętnie odpowiemy Wam w razie wątpliwości.