[poszukuje] Technology World v.1

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

[poszukuje] Technology World v.1

Post autor: Bartosz Olszewski »

Witam,

Teraz kiedy już się wszystko wyjaśniło i zrobiłem dokładny spis rzeczy związanych ze stroną, mogę powiedzieć dokładnie kogo poszukujemy.
Serwis Technology World: http://www.tw.ceemes.iserwer.net

Poszukujemy:
:arrow: Newsmanów - osoby piszące wiadomości ze świata. Dobrze byłoby, aby te osoby dobrze znały przede wszystkim język polski :wink: Sądze, że 2-3 newsy dziennie wystarczałyby. Jeżeli dużo byłoby newsmanów to 2-3 newsy na 3 dni.

:arrow: Recenzentów - osoby piszące recenzje wszystkiego co jest związane z naszym serwisem czyli,: gier; hardware'u; telefonów komórkowych. Dodam, że na Styczeń-Luty 2004 rok planuje otworzyć tematykę muzyczną i kinową - więc jest o czym pisać :wink: Na początek byłoby do pisania 3 recenzje na 2-3 tygodnie, jeżeli byłoby więcej recenzentów to 1 recenzja na tydzień. Wymogi recenzji są takie - aby recenzje nie była "dwoma zdaniami" przedstawiłbym mniej więcej opis jak powinno wyglądać:

Microsoft Word:
Czcionka: Verdana
Rozmiar: 10
Kartki: 2-3

:arrow: Moderatorów - osoby, które mogłby zająć się poprawianiem literówek na stronie, błędów ortograficznych. Dobrze byłoby jakby osoby te dobrze znały język polski.

:arrow: Korektę - osoby które zajmowałyby się poprawą gramatyczną i ortgraficzną recenzji/artykułów/newsów. Osoby te muszą bardzo dobrze znać język polski.

:arrow: Marketing - osoba zajmująca się reklamą oraz promowaniem serwisu. Dobrze byłoby, aby była to osoba, która się na tym zna.

Co dajemy?

:arrow: Satyswakcję i miłe towarzystwo oraz dobrą zabawę.
:arrow: Każdy redaktor/newsman/recenzent ma prawa do moderatora Forum.
:arrow: Jeżeli tylko będzie taka możliwość to miejsce na serwerze:
- 15MB na stronę WWW oraz pliki
- Obsługa PHP, CGI, MySQL
:arrow: Planujemy wykonać program partnerski dla redaktorów, czyli punkty za newsy, artykuły, recenzje oraz inne tego typu. Punkty te będzie można wymieniać na różnego typu gadżety.

Chętnych proszę o pisanie na Forum bądź Gadu-Gadu ( 1299396), bądź E-Mail: [email protected]
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Re: [poszukuje] Technology World v.1

Post autor: iniside »

Eee ja sie nie zgłaszam ale chciałem coś napisać. Raczej PCLab.pl FrazPC.pl i Benchamrk.pl nie przebijesz. Zwłaszcza tego pierwszego. Nie lepie byłoby nazwiąać współprace z którymś z nich ?
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

Co masz na myśli z nawiązaniem współpracy :?:

Dodatkowo oferuje reklamę banerową :!: Ilość wyświetleń do uzgodnienia.
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Taaa a co komu po ilości wyświetleń jeśli serwis nie będzie bardzo popularny. Nie będzie popularny jeśli nie będział miał czegoś czego inni nie mają. Musi miećtego więcej. Nie będzie miał więcej jeśłi nie będzie popularny. Teoria kwadratowego koła. Jest wszystko na swoim miejscu ale coś jednak jest nie tak...
Współpracy... Nie wiem. Możesz do nich napisać i sie dowiedzieć... ;)
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

Wiesz dokładnie nie wiem o co Ci chodzi ze współpracą :?: Przecież wiadome, że nie pójdę do nich pisać recenzji bo wolę dla siebie :) Pamiętaj, że wszyscy są do przebicia tylko potrzeba czasu :) Wiesz oczywiście to byłoby ta reklama miesięcznie, albo za wykonaną pracę :)
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Ja tyż nie wiem o co chodzi z tą współpracą :D. Mniejsza oto. Genralnie to jestem optymistą... Ale na dobry początek to radze doprowadzić strone do porządku... Bo narazie to straszy na wejśćiu ;). I nie ma sie nawet najmniejszej ochoty przeglądać dalej ;). Genralnie to rzycze powodzenia. Ale PCLab.pl to nie przebijesz ;)
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

Hm. Prosiłbym Cię o kontakt na Gadu-Gadu: 1299396

Pamiętaj, że każdego da się przebić tylko potrzeba chęci i czasu oraz pomocy innych :) Jak nie wiesz o co chodzi ze współpracą to po co takiego coś pisałeś ?? :wink:
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

A tak żeby rozruszać forum. :D Tu jest tak śmiertelnie poważnie a trzeba sie z czegoś śmiać ;)
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

Ja jestem całkowicie poważny :) Forum też powinno.. Czekam na zainteresowanych :)
ODPOWIEDZ