[Wykonam] Witryny WWW

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
mlen
Kontakt:

[Wykonam] Witryny WWW

Post autor: mlen »

Z ogromną chęcią zajmę się wykonaniem lub prowadzeniem serwisu www w technikach XHTML i CSS oraz PHP. Oferuję również tłumaczenia anglojęzyczne wykonanych stron. Posiadam kilkuletnie doświadczenie, potrafię dostosować się do klienta. Oferuję naprawdę niskie ceny.

Więcej informacji na stronie: mlen.boo.pl
Kontakt mailowy: [email protected]

Oczywiście żadnej pracy się nie boję, w związku z tym w miarę swoich możliwości mogę podjąć się wielu różnych innych zadań w zakresie witryn internetowych i j. angielskiego.
konieczny
Nowy
Nowy

Re: [Wykonam] Witryny WWW

Post autor: konieczny »

Kilku letnie doświadczenie a w portfolio dwa projekty. Trzeba przyznać, że pracowity jesteś ;)
mlen
Kontakt:

konieczny pisze:Kilku letnie doświadczenie a w portfolio dwa projekty. Trzeba przyznać, że pracowity jesteś ;)
Napisałem:
Poniżej przedstawiam swoje najnowsze i najciekawsze projekty.
Znaczy to, że nie pokazuję tu stron, które powstały kilka lat temu, bo nie ma to sensu - inne były wtedy realia, inne tredny.
konieczny
Nowy
Nowy

Post autor: konieczny »

No wiadomo, że kiedyś były inne trendy. Ale Twoje projekty wyglądają jakby były zrobione kilka lat temu. Nie lepiej powiedzieć prawdę, że się dopiero zaczyna a nie, że ma się doświadczenie kilkuletnie a z ciekawych projektów możesz pokazać właśnie te dwa :-D

strona zgodna z xhtml-em??
Line 17, Column 5: document type does not allow element "BODY" here.
mlen
Kontakt:

konieczny pisze:No wiadomo, że kiedyś były inne trendy. Ale Twoje projekty wyglądają jakby były zrobione kilka lat temu. Nie lepiej powiedzieć prawdę, że się dopiero zaczyna a nie, że ma się doświadczenie kilkuletnie a z ciekawych projektów możesz pokazać właśnie te dwa :-D
Słuchaj, na prawdę nie mam ochoty wyciągać rzeczy sprzed potopu świata. Miałem kilka stron, których już dawno w sieci nie ma i nie widzę sensu komukolwiek tego pokazywać.
konieczny pisze: strona zgodna z xhtml-em??
Line 17, Column 5: document type does not allow element "BODY" here.
Jest to spowodowane kodem statystyk google, za który nie odpowiadam. Myślę, że jest to jasne.

EOT z mojej strony.
ODPOWIEDZ