Witam,
co sadzicie o stronce www.jtblighting.com ??
JTB
-
jacekbarwacz
- Nowy

Re: JTB
Jak dla mnie pod względem grafiki - tragedia.
Te kolory, gradienty, flagi które są okropnie wycięte. Lepiej nie mieć żadnej wizytówki w sieci, niż mieć taką która odpycha.
Pozdrawiam
Jacek Barwacz
Te kolory, gradienty, flagi które są okropnie wycięte. Lepiej nie mieć żadnej wizytówki w sieci, niż mieć taką która odpycha.
Pozdrawiam
Jacek Barwacz
Nie działa pod FireFox-em i Operą. Dla mnie ta strona jest po prostu niedostępna.
-
ooo_michal
- Przelotem

A na dodatek u mnie się zacina!
Tak nie może być.
Tak nie może być.
Skoro strona działa tylko pod IE to sporo ludzi jej nie zobaczy.
Kolory faktycznie są źle dobrane.
Za dużo animacji. Ciężko się na czymś skupić.
Animacje za wolne i nie przemyślane. Np. po najechaniu na menu znika dział i przez dłuższą chwilę nic nie widać.
Podstrony pojawiają się powoli co trochę irytuje bo strona działa wolno jakbym miał słabego kompa(a takiego nie mam).
Ogólnie całość trzeba by dopracować.
Kolory faktycznie są źle dobrane.
Za dużo animacji. Ciężko się na czymś skupić.
Animacje za wolne i nie przemyślane. Np. po najechaniu na menu znika dział i przez dłuższą chwilę nic nie widać.
Podstrony pojawiają się powoli co trochę irytuje bo strona działa wolno jakbym miał słabego kompa(a takiego nie mam).
Ogólnie całość trzeba by dopracować.
razi
no z kolorami to przesada tyle pomarańczu a w około biało gryzie się to rzeczywiście żeby obejrzeć stronkę musiałem odpalic IE którego nie używałem od pół roku co jest minusem bo strona kompatybilna tylko z jedna przegladarką jeszcze w dodatku z taka która nie jest w pierwszej 3 przeglądarek to trochę mało