Witam kombinowałem ale nic mi z tego nie wychodzi a dokładnie interesuje mnie taki efekt jak na tej stronie
http://www.e-album.eu/
Chodzi o te dwa zdjęcia po prawej stronie po pierwsze jak je tak wygiąć ? pojęcia nie mam z animacją miałbym mniej problemów proszę o odpowiedź i z góry dziękuje
Efekt
Re: Efekt
We Flashu tego nie zrobisz. Nie mam on możliwości nadawania perspektywy obiektom złożonym.
Musisz przygotować obrazki w zewnętrznym programie graficznym nadając im perspektywę.
Później importować obrazki do Flasha i animować.
Musisz przygotować obrazki w zewnętrznym programie graficznym nadając im perspektywę.
Photoshop:
Zaznaczasz warstwę do skalowania.
Menu -> Edycja -> Przekształć -> Perspektywa
Zaznaczasz warstwę do skalowania.
Menu -> Edycja -> Przekształć -> Perspektywa
Wydaje mi się że trochę się myliszMarek_bf pisze:We Flashu tego nie zrobisz. Nie mam on możliwości nadawania perspektywy obiektom złożonym.
pzdr.
EDIT:
O tak:

Z tym że nie wiem, czy po przerobieniu na symbol to zadziała bo chyba tak zwanej surowej grafiki nie powinno się animować. Już sam nie wiem, popraw mnie jesli coś źle piszę.
Mnie się nie wydaje, że ty się mylisz. Jestem pewien, mylisz się bardzo. 
Nie doczytałeś pytania i nie odróżniłeś perspektywy od wypukłości/sferyzacji brzegów.
Nie doczytałeś pytania i nie odróżniłeś perspektywy od wypukłości/sferyzacji brzegów.
Nie chodziło tutaj o sposób pojawiania się prostokątnego pola tylko o efekt trójwymiarowości zdjęć.lorcyk pisze:Chodzi o te dwa zdjęcia po prawej stronie po pierwsze jak je tak wygiąć