[bezplatny]Hosting bez limitów + MySQL 5.0

Wymiana doświadczeń i krytyka firm oferujących hosting i domeny internetowe.
ODPOWIEDZ
piotrekr

[bezplatny]Hosting bez limitów + MySQL 5.0

Post autor: piotrekr »

www.lua.pl
Hosting bez limitów transferu:
- całkowita pojemność 350 MB
- Miejsce na strone WWW 250 MB
- PHP 4.4 (w przyszłości także 5)
- MySQL 5 (pojemność bazy danych 100 MB)
WebLion
Kontakt:

Re: [bezplatny]Hosting bez limitów + MySQL 5.0

Post autor: WebLion »

W Regulaminie napisano:
5. Zakładając konto w serwisie lua.pl, użytkownik godzi się na otrzymywanie newslettera oraz informacji handlowych na podany adres email.
6. Na stronach użytkowników, właściciel serwisu lua.pl zastrzega sobie prawo do umieszczania reklam.
Jak to się ma do "Darmowy hosting stron WWW"? Nie darmowy, a za reklamy - tak będzie uczciwie...

A tak na wypadek pomroczności - można zapytać, kto jest darczyńcą? W regulaminie nie widziałem żadnych informacji, co w przypadku, kiedy lua.pl, z poza regulaminowych przyczyn, przestanie świadczyć usługę...

Pytam, gdyż Whois wskazuje na osobę prywatną i z ewentualnymi pretensjami to tylko do Zeusa ;)
ooo_michal
Przelotem
Przelotem

Re: [bezplatny]Hosting bez limitów + MySQL 5.0

Post autor: ooo_michal »

5. Zakładając konto w serwisie lua.pl, użytkownik godzi się na otrzymywanie newslettera oraz informacji handlowych na podany adres email.
6. Na stronach użytkowników, właściciel serwisu lua.pl zastrzega sobie prawo do umieszczania reklam.
Korzystam z lua.pl od jakiegoś czasu i nie zauważyłem żadnych reklem. Nie dostałem też ani jednej wiadomości od lua.pl niezwiązanej z obsługą serwisu.
Polecam.
ODPOWIEDZ