www.lua.pl
Hosting bez limitów transferu:
- całkowita pojemność 350 MB
- Miejsce na strone WWW 250 MB
- PHP 4.4 (w przyszłości także 5)
- MySQL 5 (pojemność bazy danych 100 MB)
[bezplatny]Hosting bez limitów + MySQL 5.0
Re: [bezplatny]Hosting bez limitów + MySQL 5.0
W Regulaminie napisano:
A tak na wypadek pomroczności - można zapytać, kto jest darczyńcą? W regulaminie nie widziałem żadnych informacji, co w przypadku, kiedy lua.pl, z poza regulaminowych przyczyn, przestanie świadczyć usługę...
Pytam, gdyż Whois wskazuje na osobę prywatną i z ewentualnymi pretensjami to tylko do Zeusa
Jak to się ma do "Darmowy hosting stron WWW"? Nie darmowy, a za reklamy - tak będzie uczciwie...5. Zakładając konto w serwisie lua.pl, użytkownik godzi się na otrzymywanie newslettera oraz informacji handlowych na podany adres email.
6. Na stronach użytkowników, właściciel serwisu lua.pl zastrzega sobie prawo do umieszczania reklam.
A tak na wypadek pomroczności - można zapytać, kto jest darczyńcą? W regulaminie nie widziałem żadnych informacji, co w przypadku, kiedy lua.pl, z poza regulaminowych przyczyn, przestanie świadczyć usługę...
Pytam, gdyż Whois wskazuje na osobę prywatną i z ewentualnymi pretensjami to tylko do Zeusa
-
ooo_michal
- Przelotem

Re: [bezplatny]Hosting bez limitów + MySQL 5.0
Korzystam z lua.pl od jakiegoś czasu i nie zauważyłem żadnych reklem. Nie dostałem też ani jednej wiadomości od lua.pl niezwiązanej z obsługą serwisu.5. Zakładając konto w serwisie lua.pl, użytkownik godzi się na otrzymywanie newslettera oraz informacji handlowych na podany adres email.
6. Na stronach użytkowników, właściciel serwisu lua.pl zastrzega sobie prawo do umieszczania reklam.
Polecam.