[Pytanie] Koszt domeny .pl
Re: [Pytanie] Koszt domeny .pl
Nie wiem jak to wygląda szczegółowo, ale z tego co mi wiadomo to wszystko zależy od pośrednika - firmy poprzez którą wykupujesz domenę. W NASKu roczny koszt utrzymania to 200 PLN + VAT.
Najmniejszą cenę znalazłem na domeny.org - 47,90 PLN + VAT.
-
Mateusz Bogolubow
- Zaczyna działać

- Kontakt:
Ja proponuje dokladnie przeczytac umowe...
Czesto sie tak zdarza ze za pierwszy rok placimy powiedzmy 69zl, ale za to za drugi 2 razy wiecej...
W momecie kiedy bedziemy chcieli przetransferowac domene przed uplywem 2 lat bedziemy musieli doplacic za domena roznice "promocji"
Czesto sie tak zdarza ze za pierwszy rok placimy powiedzmy 69zl, ale za to za drugi 2 razy wiecej...
W momecie kiedy bedziemy chcieli przetransferowac domene przed uplywem 2 lat bedziemy musieli doplacic za domena roznice "promocji"
Aleks, jeśli chcesz kupić tanio to czekaj na promocje. Ja ostatnio w promocji kupiłem na home.pl za 19,90+vat domenę pun.pl 
Prawdę mówiąc to nie widziałem jeszcze umowy, którą mi przysłali i nie wiem jeszcze ile będę musiał zapłacić za domenę przy przedłużeniu :/
Prawdę mówiąc to nie widziałem jeszcze umowy, którą mi przysłali i nie wiem jeszcze ile będę musiał zapłacić za domenę przy przedłużeniu :/
ale zawsze można nie przedłużyć umowy ? A może są oferty wiązane np. na 3 kolejne lata ?sektorb pisze: .... że nie możesz przetransferować domeny przez conajmniej przez 3 lata, a więc jestes skazany na tą firmę przez 3 lata, płacąc przy tym cene za przedłużenie domeny np 120 zł ...
Była ostatnio afera z NASKiem bo wysłali osobom, które kiedyś nie rozwiązały z nimi umowy, rachunki do zapłaty. Normalnie jak nie zapłacisz to automatycznie umowa zostaje rozwiązana ale u nich jak widać panuja inne zasady.
Ostatnio zmieniony czw maja 08, 2008 1:08 am przez Sensej, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
-
BartłomiejJ
- Nowy

- Kontakt:
Witam,
Do 31 sierpnia jest możliwość rejestracji domen w niższych cenach.
Pozdrawiam,
Do 31 sierpnia jest możliwość rejestracji domen w niższych cenach.
Pozdrawiam,