[opinie] prx.pl

Wymiana doświadczeń i krytyka firm oferujących hosting i domeny internetowe.
ODPOWIEDZ
RyaN
Nowy
Nowy

[opinie] prx.pl

Post autor: RyaN »

Co sądzicie o kontach www na www.prx.pl?

na przykład konto S2

powierzchnia na www 20MB
poczta 200MB
domeny 2
subdomeny 2
baza MYSQL 5MB
Sklep "Market"
Miesięczny transfer 1GB

Cena 160zł

Dla strony firmy (podstawowe info) i np. dla prywatnej, chyba dobre rozwiązanie.
Ale nie wiem.

Jeśli macie coś w cenie ok 200zł

i w tym MySql, Php, szybki serwer, i reszte opcji też w miarę dobrych do dajcie linka.
Wojciech Kocjan
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Re: [opinie] prx.pl

Post autor: Wojciech Kocjan »

Ja napisze moze nieco ogolniej na temat prx.pl, nie konkretnie o koncie S2. Jest to firma naprawde godna polecenia, przez prawie 2 lata mialy miejsce moze 2-3 awarie, zreszta blyskawicznie naprawione. Otrzymuje sie takze swietne narzedzia do zarzadania kontem, wszystkie rzeczy (zakladnie kont, subdomeny, aliasy, autorespondery itd) odbywaja sie przez przegladarke www. Jesli chodzi o pomoc techniczne, to mozna jedynie zyczyc kazdej firmie takich administratorow - odpowiedzi prawie natychmiastowe, czesto z rozwiazaniem problemu. Naprawde, jest to jedna z najwyzszych jakosci hostingu, polecam goraco ta firme.
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

Post autor: Bartosz Olszewski »

Może i ciekawa oferta, ale po dłuższym szukaniu firm hostingowych dochodzę do wniosku, że Vel & Webinside daje bardzo dobrą i tanią ofertę :!:
mracidburn
Kontakt:

Post autor: mracidburn »

prx.pl i administrator, który natychmiast odpisuje? Chyba w snach. Hostowałem się u nich jakieś 2 lata i nigdy, ale to nigdy admin nie odpisał w ciągu godziny. Zawsze musiałem czekać. Z rozwiązywaniem problemów było ciężko - właśnie z uwagi na to, że admin nie odpisywał w miarę szybko-a czas to pieniądz.
Nie polecam.
ODPOWIEDZ