[ocena] Blog - issue v.4
-
Mayhen
- Nowy

- Kontakt:
Re: [ocena] Blog - issue v.4
Jak dla mnie w przeciwieństwie do portfolio zmiana kocneptu tu pomogła. ładnie przejrzyście.
Jak dla mnie:
dla bloga - nowy design lepszy
portoflio - pozostań przy srebrno-niebieskim.
------
8/10
Jak dla mnie:
dla bloga - nowy design lepszy
portoflio - pozostań przy srebrno-niebieskim.
------
8/10
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
Lark, grafikę ładnie robisz, ale co mi nie pasuje:
- gdy wszedłem na strone, pierwsze co pomyślałem, że to blog jakiejś panny, bo owa białogłowa tak rzuca się w oczy , jakby miała przedstawić już na początku osobę...
- zmianiłbym w środku całkowicie prezentacje newsów, bo wszystkie teksty wydają mi się zlane i cięzko się czyta (kto tu wspominał o typografii
). Dodaj tam jakieś przerwy choć jedno <BR> i będzie ładnie. Całosc bez rewelacji.
- gdy wszedłem na strone, pierwsze co pomyślałem, że to blog jakiejś panny, bo owa białogłowa tak rzuca się w oczy , jakby miała przedstawić już na początku osobę...
- zmianiłbym w środku całkowicie prezentacje newsów, bo wszystkie teksty wydają mi się zlane i cięzko się czyta (kto tu wspominał o typografii
Dzięksy... widzisz.. jak mi to już ktoś powiedział kobiety mnie inspirują, każdy blog jest jakimś odzwierciedleniem jednego z etapów mojego życia... grafika i fotki przypadkowe nie są.Dawid Kulbaka pisze:Lark, grafikę ładnie robisz, ale co mi nie pasuje:
- zmianiłbym w środku całkowicie prezentacje newsów, bo wszystkie teksty wydają mi się zlane i cięzko się czyta (kto tu wspominał o typografii). Dodaj tam jakieś przerwy choć jedno <BR> i będzie ładnie. Całosc bez rewelacji.
Co do typografii... ja przynajmniej nie justuję tekstu
Stara wersja była o wiele lepsza. Od tej wielkiej ramki po środku zaczynająć na ogólnie calym wyglądzie kończąc nie podoba mi sie.
Ładne, miła kolortyka. Nie wiem co tu dużo pisać. Poprostu dobra robota
Chociaz jak już ktoś wspomniał cieżko się czyta news'y... Jednak patrzać na "starsze" wersje najbardziej przypadłą mi do gustu v2 
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Ciężko cokolwiek powiedzieć. Po wszystkie projekty mi się podobają
i wszystkie zostały dobrze wykonane. Trzeba byłoby być naprawdę czepliwym aby zauważyć jakieś błędy.
Ocena 9+/10
Ocena 9+/10
Komentarz: ładna miła dla oka, spokojna, czytelna kolorystyka,
Werdykt: Dobra robota!
Ocena: 9/10
Werdykt: Dobra robota!
Ocena: 9/10