[ocena] Blog - issue v.4

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
lark
Kontakt:

[ocena] Blog - issue v.4

Post autor: lark »

Zapraszam

http://blog.lark-design.com/ - czwarte ISSUE...
lqx

Re: [ocena] Blog - issue v.4

Post autor: lqx »

Też stary wygląd bloga bardziej mi przypadł do gustu.
Mayhen
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Mayhen »

Jak dla mnie w przeciwieństwie do portfolio zmiana kocneptu tu pomogła. ładnie przejrzyście.

Jak dla mnie:
dla bloga - nowy design lepszy
portoflio - pozostań przy srebrno-niebieskim.

------
8/10
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dawid Kulbaka »

Lark, grafikę ładnie robisz, ale co mi nie pasuje:
- gdy wszedłem na strone, pierwsze co pomyślałem, że to blog jakiejś panny, bo owa białogłowa tak rzuca się w oczy , jakby miała przedstawić już na początku osobę...
- zmianiłbym w środku całkowicie prezentacje newsów, bo wszystkie teksty wydają mi się zlane i cięzko się czyta (kto tu wspominał o typografii :wink: ). Dodaj tam jakieś przerwy choć jedno <BR> i będzie ładnie. Całosc bez rewelacji.
lark
Kontakt:

Post autor: lark »

Dawid Kulbaka pisze:Lark, grafikę ładnie robisz, ale co mi nie pasuje:
- gdy wszedłem na strone, pierwsze co pomyślałem, że to blog jakiejś panny, bo owa białogłowa tak rzuca się w oczy , jakby miała przedstawić już na początku osobę...
- zmianiłbym w środku całkowicie prezentacje newsów, bo wszystkie teksty wydają mi się zlane i cięzko się czyta (kto tu wspominał o typografii :wink: ). Dodaj tam jakieś przerwy choć jedno <BR> i będzie ładnie. Całosc bez rewelacji.
Dzięksy... widzisz.. jak mi to już ktoś powiedział kobiety mnie inspirują, każdy blog jest jakimś odzwierciedleniem jednego z etapów mojego życia... grafika i fotki przypadkowe nie są.
Co do typografii... ja przynajmniej nie justuję tekstu :-P Ale mądrze mówisz i pomyślę jak nad tym zapanować, ale to już raczej Issue v.5, na które właśnie wpadł mi concept...
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

Stara wersja była o wiele lepsza. Od tej wielkiej ramki po środku zaczynająć na ogólnie calym wyglądzie kończąc nie podoba mi sie.
And|Rew
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: And|Rew »

Ładne, miła kolortyka. Nie wiem co tu dużo pisać. Poprostu dobra robota :) Chociaz jak już ktoś wspomniał cieżko się czyta news'y... Jednak patrzać na "starsze" wersje najbardziej przypadłą mi do gustu v2 :wink:
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

Post autor: Bartosz Olszewski »

Ciężko cokolwiek powiedzieć. Po wszystkie projekty mi się podobają :) i wszystkie zostały dobrze wykonane. Trzeba byłoby być naprawdę czepliwym aby zauważyć jakieś błędy.

Ocena 9+/10
Syquest
Nowy
Nowy

Post autor: Syquest »

Komentarz: ładna miła dla oka, spokojna, czytelna kolorystyka,
Werdykt: Dobra robota!
Ocena: 9/10
ODPOWIEDZ