www.coduo.ovh.org
www.coduo.ovh.org
Strona jest w trakcie tworzenia, jednak proszę o komentarze co do wyglądu i kodu strony. Pozdrawiam.
http://www.coduo.ovh.org
http://www.coduo.ovh.org
:)
Mimo, że jest w trakcie rozwijania się jest bardzo ładna
Ja oceniam ją no 7/10
Licze, że ją rozbudujesz
Ja oceniam ją no 7/10
Licze, że ją rozbudujesz
Re: www.coduo.ovh.org
Dzięki :*
Może jeszcze ktoś się wypowie?
Może jeszcze ktoś się wypowie?
-
jacekbarwacz
- Nowy

Jak dla mnie następny śmieć wśród stron, niemających żadnej szansy przebicia
-
Piotr Organista
- Kontakt:
Proponowałbym zmianę czcionki na na przykład Arial albo Tahome tekst będzie czytelniejszy i ładniejszy.
Proponuję też zwiększyć trochę czcionkę bo ta obecna jest trochę za mała i trudno się czyta.
Uważaj też aby tekst nie zlewwał w jednolitą bryłę. Rób nowy akapit co 3-5 zdań.
Dodaj też inne działy niż broń. Nie znam się na COD ale może są tam jakieś taktyki, mody?
Proponuję też zwiększyć trochę czcionkę bo ta obecna jest trochę za mała i trudno się czyta.
Uważaj też aby tekst nie zlewwał w jednolitą bryłę. Rób nowy akapit co 3-5 zdań.
Dodaj też inne działy niż broń. Nie znam się na COD ale może są tam jakieś taktyki, mody?
Nad wszystkimi działami pracuję - co do czcionki, zaraz zobaczę, jak to wygląda - dziękuję za konkretne porady 
stronę ocenię jako leciutko ponad przeciętną - 6/10
cudów i bajerków nie ma - ale to z drugiej strony zaleta...
kolorystyka - ok
czcionką można by pokombinować..
ps. najbardziem w stronkach podoba mi się jak działają pod wszystkimi przeglądarkami bez problemu - ta własnie taka jest!
cudów i bajerków nie ma - ale to z drugiej strony zaleta...
kolorystyka - ok
czcionką można by pokombinować..
ps. najbardziem w stronkach podoba mi się jak działają pod wszystkimi przeglądarkami bez problemu - ta własnie taka jest!
Rzeczywiście - zmiana fontu na Arial uczyniła tekst bardziej czytelnym - nie zdecydowałem się zatem na zmianę rozmiaru.
Proszę o dalsze opinie - wszystkie są dla mnie cenne, jako początkującego
Proszę o dalsze opinie - wszystkie są dla mnie cenne, jako początkującego