Acha pragne podkreślić że jest to moja pierwsza strona więc prosze o wyrozumiałośc
www.dobreksiazki.vgh.pl
www.dobreksiazki.vgh.pl
Zapraszam moją stronę internetową www.dobreksiazki.vgh.pl . Ma niecałe 3 tygodnie więc jest bardzo niedopracowana. Wiem, że mam rozciągnięty banner. Proszę o ocene strony z pominięcię tych drobnych detali 
Acha pragne podkreślić że jest to moja pierwsza strona więc prosze o wyrozumiałośc
???
Czy wy w ogóle macie zamiar ocenić moją stronkę ?????????? 
Re: www.dobreksiazki.vgh.pl
To może ja. Wiem jak to jest , jak nie możesz sie doczekać na ocenę.
1.Dlaczego napisałaś wielki adres twojej strony. To nie ma sensu , w momencie kiedy na tej stronie jesteśmy. Skoro znaleźliśmy sie tu , to znaczy że ten adres znamy.
2.Dlaczego skrzypce na stronie o książkach?
3.Za dużo ramek, przez co treść mało czytelna. Ramki za masywne.
4.Mam wrażenie chaosu, za dużo wszystkiego.
5.Po lewej stronie, wszystkim ramką brak lewej krawędzi, po prawej te krawędzie są.
6.Chyba słabo przemyślałaś ten projekt.
7.Wszystko jakby wisiało w powietrzu.
Powinnaś to zrobić jeszcze raz.Pozdrawiam.
1.Dlaczego napisałaś wielki adres twojej strony. To nie ma sensu , w momencie kiedy na tej stronie jesteśmy. Skoro znaleźliśmy sie tu , to znaczy że ten adres znamy.
2.Dlaczego skrzypce na stronie o książkach?
3.Za dużo ramek, przez co treść mało czytelna. Ramki za masywne.
4.Mam wrażenie chaosu, za dużo wszystkiego.
5.Po lewej stronie, wszystkim ramką brak lewej krawędzi, po prawej te krawędzie są.
6.Chyba słabo przemyślałaś ten projekt.
7.Wszystko jakby wisiało w powietrzu.
Powinnaś to zrobić jeszcze raz.Pozdrawiam.
What a f....? Takim wstępem można określić Twoją pracę. Zacznę od góry:
1. fatalna grafika w topie;
2. fatalne elementy animacyjne;
3. dużo różnych, zbędnych pierdół jak wyniki totolotka, jakieś filmiki;
4. projekt oparty o php-fusion
Bida!! Strona ma być o książkach, a w dziale download MP3
, więc może skoncentruj się na budowaniu bazy informacyjnej o tym co masz w tytule strony, lub nazwie domeny. Przedstaw autorów, ich wcześniejsze publikacje, podziel na kategorie tematyczne, kategorie wg nazw autorów, roku wydania, nakładu etc.
1. fatalna grafika w topie;
2. fatalne elementy animacyjne;
3. dużo różnych, zbędnych pierdół jak wyniki totolotka, jakieś filmiki;
4. projekt oparty o php-fusion
Bida!! Strona ma być o książkach, a w dziale download MP3
Nie blokuj klawiszy myszki.
Nie mogę otwierać podstron w zakładkach klikając na linki środkowym przyciskiem myszki; musiałem wyłączyć JavaScript w przeglądarce, żeby z całości korzystało mi się w miarę przyjemnie.