Ocena, sugestie i uwagi mile widziane

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
Piotr Zając
Nowy
Nowy
Kontakt:

Ocena, sugestie i uwagi mile widziane

Post autor: Piotr Zając »

Witam

Prosiłbym wszystkich forumowiczów o ocenienie naszego nowego projektu:

Gabinet masażu i reflaksoterapii - Wrocław

Za wszelkie uwagi będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czw mar 08, 2007 3:08 pm przez Piotr Zając, łącznie zmieniany 1 raz.
sztacho
Nowy
Nowy

Re: Ocena, sugestie i uwagi mile widziane

Post autor: sztacho »

Ogólnie mi się podoba. Estetycznie, przyjemnie itd.
Ja bym tylko proponował zapisać w lepszej jakości obrazek kalendarza, bo przy ładnie wykonanej stronie widać pikselowanie.
I jeszcze w sumie ten hover w linkach ma niepasujący wg mnie kolor. Może lepiej coś z czerwonym? Bo takie elementy się pojawiają. Albo samo podkreślenie zostawić. To tylko moje zdanie :)
Pozdrawiam :)
Piotr Zając
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Piotr Zając »

Witam

Zrobiłem przedtem omyłkowo literówkę w adresie www - teraz powinno już działać :oops:

Nadal liczę na opinie z Waszej strony...
Marcin Kalisz
Nowy
Nowy

Post autor: Marcin Kalisz »

Witam.

Moja propozycja to zapisać flasha w wersji o jedno oczko w dół. Nie pilnuję ciągłych udpate'ów, a w Operze i FF nie wyświetla mi się menu.

W kwestii kodu czepiłbym się nagłego wciśnięcia tabel (np. w podstronie Oferta). Układ strony jest bardzo prosty więc wydaje mi się niepotrzebne używanie tych elementów. Można było spokojnie pociągnąć divy do końca.

I chyba tyle uwag w kwestii konstruktywnej krytyki. Strona ładna, a na głównej dobre teksty (reszty nie czytałem). Widać, że witryna powstała dla ludzi, a nie tylko dla maszyn indeksujących, rankingujących itp. To co uważam za właściwe :)
ODPOWIEDZ