Mailing na zachod?

Dyskusje pod okiem specjalistów o analizach rynku, strategiach kampanii reklamowych w sieci oraz monitoringu stron WWW.
ODPOWIEDZ
Rudeboy

Mailing na zachod?

Post autor: Rudeboy »

Witam serdecznie

Chcialbym rozeslac mailing do anglojezycznych uzytkownikow internetu. Interesuja mnie takie kraje jak Wielka Brytania, USA, Irlandia, Kanada czy Australia. Kraje nieanglojezyczne Europy zachodniej jak Niemcy czy Francja rowniez wchodza w gre.

Z jakich serwisow skorzystac? Szukalem na Yahoo ale nie znalazlem w ofercie reklamowej mailingu. Dziwne. Moze zle szukalem? Poprosze o linka jesli ktos sie orientuje.

Z gory dziekuje za adresy I porady

Z powazaniem
Maciej Gladecki
Modyfikator

Email

Post autor: Modyfikator »

Maciek to nie takie proste. W USA obowjazuja i sa bardzo rygorystycznie przestrzegane przepisy antyspamowe. Adresy musza być zdobyte legalnie. Konsekwencje dla zleceniodawcy mogą być bardzo przykre w razie zlej decyzji. Potrzebujesz tez specjalny hardware do uwierzytelnienia dostawy emaila. No i konkurencyjna cena Np. $399. za dostarczenie jednej strony (HTML), jednorazowo do 6.000.000 adresów (WOW), To tylko jedna z ofert.
Czy potrafisz sprostac takim wyzwaniom?
Pozdrawiam Kazik
Rudeboy

Re: Email

Post autor: Rudeboy »

Modyfikator pisze:Maciek to nie takie proste. W USA obowjazuja i sa bardzo rygorystycznie przestrzegane przepisy antyspamowe. Adresy musza być zdobyte legalnie. Konsekwencje dla zleceniodawcy mogą być bardzo przykre w razie zlej decyzji. Potrzebujesz tez specjalny hardware do uwierzytelnienia dostawy emaila. No i konkurencyjna cena Np. $399. za dostarczenie jednej strony (HTML), jednorazowo do 6.000.000 adresów (WOW), To tylko jedna z ofert.
Czy potrafisz sprostac takim wyzwaniom?
Pozdrawiam Kazik
Generalnie chodzi mi o to, ktore zachodnie portale oferuja usluge taka jak np onet: http://reklama.onet.pl/0,1112319,0,produkty.html

Wszystko oczywiscie legalnie, zaden spam. Nie moglem znalezc takiej oferty na yahoo.

O jakiej ofercie za 399$ mowisz? Ja chce rozeslac swoja reklame a nie oferowac jej rozsylanie.

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ