Prosze o ocenę strony?

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
glocker

Prosze o ocenę strony?

Post autor: glocker »

Witam, proszę o konstruktywną ocenę stworzonej przeze mnie strony firmowej:
http://aaltransport.pl

Jest to mój pierwszy projekt strony www wykonany w pełni samodzielnie więc znawcy tematu zapewne znajdą kilka błędów i będą mieli uwagi.

Strona jest wizytówką firmy a jej odbiorcami powinni być potencjalni klienci lub pracownicy.

Z góry dziękuję,
glocker
koziolek
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: Prosze o ocenę strony?

Post autor: koziolek »

Fajna strona efekt psuje tylko menu... Po najechaniu pojawiają się nieładne granatowe prostokąty... Zmień to na coś innego i będzie git :)
glocker

Zlikwidowałem te prostokąty i po najechaniu na link jest pogrubiona czcionka. Powinno już lepiej wyglądać :-)
123456
Zaczyna działać
Zaczyna działać

...

Post autor: 123456 »

Moje gratulacje! :)

Pierwsza strona jaką widze na tym forum, ktora sypie sie w IE a poprawnie jest wyswietlana w FF i Operze :D

To mi sie podoba :wink:
glocker

Hehe, sypie się layout w starszych wersjach IE a to za sprawą "padding" dla tekstów. Jednak dobrze działa pod FF, Operą, Netskapem i Konquerorem (sprawdzałem :D ).
Niestety IE jest wciąż najbardziej popularny więc będę musiał coś z tym zrobić.
sztacho
Nowy
Nowy

Post autor: sztacho »

Ja bym osobiście jeszcze proponował zmienić ten hover na górnym menu. Pogrubienie daje taki brzydki efekt rozsuwania się tekstu. Może jakieś ładne podkreślenie? :)
ODPOWIEDZ