[Pytanie] Co się dzieje z art.pl?

Wymiana doświadczeń i krytyka firm oferujących hosting i domeny internetowe.
ODPOWIEDZ
medikoo
Kontakt:

[Pytanie] Co się dzieje z art.pl?

Post autor: medikoo »

Od ponad miesiąca próbujemy zarejestrować domenę w art.pl i do tej pory nie otrzymałem od nich odpowiedzi, w ogóle jakiegokolwiek maila.. nawet głupiego potwierdzenia, że moje zgłoszenie czeka w kolejce (nie liczę krótkiego komunikatu na stronie www po wysłaniu formularza).
Wysyłałem do nich już kilka maili, ponownie wysyłałem formularz, telefon kontaktowy podany na stronie wygląda na odłączony.
Hostuję stronę Przemysława Gintrowskiego jest ona już od miesiąca dostępna w sieci (gintrowski.mariuszn3.com) i bardzo zależy nam by wyjść z nią na zewnątrz do tego jednak potrzebujemy włąściwej domeny, bardzo zależy nam właśnie na art.pl.

Czy ktoś wie kto w ogóle się tym zajmuje? Ktoś próbował rejestracji w art.pl ostatnio? Z jakimkolwiek sukcesem? (po naszych doświadczeniach nawet odmowę uważamy za sukces :)

Jest to dosyć frustrujące i irytujące. Podejrzewam, że ktoś opiekuje/opiekował się art.pl charytatywnie. W ostatnim czasie to całe przedsięwzięcie wygląda na opuszczone po prostu.
Kupno domeny org.pl czy .pl uważamy za ostateczność, z którą zwlekamy do jakiegokolwiek wyjaśnienia.. co się dzieje z art.pl ?
Zenobi
Nowy
Nowy

Re: [Pytanie] Co się dzieje z art.pl?

Post autor: Zenobi »

No właśnie co się dzieje z art.pl?
ish

Post autor: ish »

Witam!

Wlasnie -- staram sie od ponad 1.5 miesiaca o domene art.pl i d.....
Czy Ktos z Was (zwlaszcza z osob wypowiadajacych sie powyzej) powiedziec jak zakonczyla sie sprawa w waszym przypadku?

I czy wiecie co nalezy robic, zeby w ogole Ktos zwrocil uwage na formularz?

Dzieki serdecznie
pozdrawiam
ish
medikoo
Kontakt:

Post autor: medikoo »

Nic się nie da zrobić.. możesz tylko łaskawie czekać..
Ja raz czekałem kilka miesięcy a raz 2 tygodnie. Wypada ponownie przesyłać formularz co jakiś czas - jak przez parę tygodni nie odpowiedzieli to raczej już nie odpowiedzą i wtedy jeszcze raz spróbować itd itd.
Taka to historia z art.pl :/
ish

Post autor: ish »

Fatalnie :(

Ale dzieki za odzew!

Wesołych :D
ODPOWIEDZ