[wykonam] Ręczne katalogowanie strony www - indeksacja w G.

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
gerdi

[wykonam] Ręczne katalogowanie strony www - indeksacja w G.

Post autor: gerdi »

Wykonam ręczne katalogowanie. Wybieram tylko dobre sprawdzone katalogi.

Dlaczego ręcznie, a nie automatem ?? Jak wiadomo katalogowanie należy rozłożyć w czasie i cały czas dodawać określoną liczbę linków.
Automat wrzuci wpisy do kilku podkategorii w katalogu. W każdym katalogu możemy dodać stronę do kilku kategorii. Dodanie przez automat spowoduje ze ilość linków możliwych do dodania w katalogu zostanie wyczerpana. Strona zostanie dodana "na oślep" i nie będzie już szansy na dodanie jej po raz kolejny.
Dodając strony mogę sprawdzić PR podstron katalogów, i dodać tylko do najlepiej zaindeksowanych podkategorii.

Jakie jeszcze usługi mogę wykonać ??
- dobór słów kluczowych najlepszych (najlepiej klikalnych) dla danej strony www, mogę to zrobić wg. kilku kryteriów
- mogę przyczynić się do zaideksowania strony www w Google. Mam kilka stron które lubią roboty Google i często na nie zaglądają, umieszczam na nich linki, robot je znajduje...
- zbadać konkurencję ;), jakich słów kluczowych używają do promocji strony, gdzie umieszczają linki, jaki jest wiek ich domeny, co sprawia że są wysoko w wynikach wyszukiwania a Ty nie.
- optymalizacja meta tagów
- określić miejsca strony www w wynikach Google na dane słowa kluczowe

Jeżeli Masz problemy z pozycjonowaniem mogę SPRÓBOWAĆ (przewidywanie przyszłości i wróżenie z fusów nie wychodzi mi jeszcze najlepiej) je rozwiązać.

Wiadomo że każdy może sobie napisać że jest omnibusem itd. jeżeli Masz wątpliwości - Zapytaj przedstawie swoje portfolio, jeżeli chodzi o bezpieczeństwo umowy możemy zawierać np. przez Allegro (aukcja=komentarz)
Kontakt: [email protected] gg:8288255
Pozdrawiam wszystkich.
ODPOWIEDZ