[ocena] tatushow.com

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
Kredziu

[ocena] tatushow.com

Post autor: Kredziu »

Jak oceniacie moją stronę http://tatushow.com ? :) Jest międzynarodową stroną o zespolu Tatu, narazie dostępna polska i angielska wersja (robione pod względem odwiedzalności fanów, np. duzo wejsc z jakiegos kraju, pierszenstwo w robieniu kolejnej wersji ;) ) Następna wersją bedzie wersja Fińska! Galeria liczy ok 12 500 zdjęc! Jest największa galerią o Tatu na świecie! Bardzo rozbudowany Download, bardzo funkcjonalna i prosta Toplista, dużo swiezych newsy, unikalne informacje, i wieeelee wieeecej :D Proszę ją oglądać pod każdą przeglądarką prócz INTERNET EXPLORER !!! Poniewaz strona się lekko mówiac wali pod IE :P
yarooo

Re: [ocena] tatushow.com

Post autor: yarooo »

Szczerze to bardziej mi sie podoba sam pomysł, niż wygląd tej strony. Ta mapa na dzień dobry odstrasza, zróbcie coś z tym. Samo forum bez zastrzeżeń :)

Pozdrawiam
Jarek
Kredziu

A co proponujesz z ta mapka?
Marek_bf
Administrator
Kontakt:

Post autor: Marek_bf »

Jak zwykle dno. Jak zwykle jest jakiś plagiacik, bo nie chce mnie sie szukać. :)
Kredziu

Marek_bf pisze:Jak zwykle dno. Jak zwykle jest jakiś plagiacik, bo nie chce mnie sie szukać. :)
PLAGIACIK? Buhahahahhahah rzes mnie tym zabił! Normalnie spadłem z krzesła bauhhahahhaa
Marek_bf
Administrator
Kontakt:

Kredziu

A ruszyłbys łepetynką i pomyslal ze to ta sama osoba :)
Marek_bf
Administrator
Kontakt:

Kredziu pisze: PLAGIACIK? Buhahahahhahah rzes mnie tym zabił! Normalnie spadłem z krzesła bauhhahahhaa
Ta wypowiedź uświadcza mnie w 100%, że ta sama...
Kończę dyskusje , nie m ona sensu Gyldenborste.
ODPOWIEDZ