Studia państwowe o tematyce ...

Luźne dyskusje "bardzo sztywnych webmasterów", prowadzone na rózne tematy, mogą być dalece odbiegłe od webmasterstwa. Możemy w końcu udowodnić, że webmaster to także zwykły człowiek i pogadać też potrafi :)
jacekbarwacz
Nowy
Nowy

Studia państwowe o tematyce ...

Post autor: jacekbarwacz »

Witam. Mam 17 lat i zaczynam już myśleć o studiach. Otóż w przyszłości chciałbym założyć firme doradczą/hostingową/projektową. Oczywiście to plany więc wiele innych pomysłów może mi przyjść po drodze. Ale chciałbym skończyć studia, które mi w tym pomogą. Dział informatyki jest dla mnie za szeroki. Szczególnie interesuje mnie grafika komputerowa i zarządzanie firmą/serwisami. Widziałem tylko jedną taką państwową uczelnie, która mogła by mi to umożliwić.

1) Czy do takich moich przysłych planów lepiej wystartować z papierkiem ze studiów czy to niema znaczenia.
2) Czy taka działalność ma racje bytu w aktualnie zasyfionym naszym polskim rynku ?

Pozdrawiam.
Grzegorz Komsta
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: Studia państwowe o tematyce ...

Post autor: Grzegorz Komsta »

Na kierunku takim jak informatyka możesz wybrać specjalizację. Zapoznaj się z ofertą uczelni, bo wiem, że są specjalizacje takie jak: e-biznes, co byłoby bliskie Twoim planom. Poszukaj na www.studia.pl, gdzie są zebrane oferty wszystkich uczelni.
ODPOWIEDZ