[Strona] Spam

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
Balas
Moderator
Kontakt:

Re: [Strona] Spam

Post autor: Balas »

Strona ciekawa aczkolwiek nieczytelna i troche zbyt monotonna. Mozna by sie pokusic o dodanie jakiegos koloru.
v_c

Post autor: v_c »

Pomysł fajny, wykonanie dobre. Jedynie czego bym się przyczepił to trochę brak życia. Jakoś nie przypadło mi do gustu cała ta otoczka... Ale brawo za oryginalny pomysł. :o
Arkadiusz Podlaski
Nowy
Nowy

Post autor: Arkadiusz Podlaski »

Brawo za pomysł i nieszablonowość :) Trochę mało czytelna. Za duży bałagan na tej stronie...
nitr0

Post autor: nitr0 »

najpierw pochwala, za oryginalnosc i odmiennosc, chociaz dobrze by bylo gdyby dzialo sie tam wiecej, tj wiecej animacji przy akcjach -- ta strona ma potencjal i moglaby bardziej wciagac

to na oslode, bo zrobiles dwie rzeczy ktorych nie znosze, ktore sa denerwujace, ktore... pierwsza to splashscreen na starcie, ale to akurat przeboleje, tylko czemu strona musi mi wyskakiwac w kolejnym oknie, a potem jak chce cos poogladac to otwieraja sie jeszcze kolejne okna... masakra... moze chociaz zakotwicz strone wlasciwa w oknie przegladarki? teraz coraz czesciej wyskakujace okna sa blokowane - nie bez powodu.
amfre

Post autor: amfre »

Na pochwale za oryginalność chyba sie skonczy. Ogolnie nie trawie stron owtierajacych sie w nowym oknie, chociaz sam swego czasu taka mialem. Plus za estetyke.
goodghost

Post autor: goodghost »

jak słyszę opinie, że kolory do tego są potrzebne to mi się niedobrze robi, strona jest wykonana bardzo dobrze, a atmosfera tej strony utrzymana jest właśnie przez b&w design. dla mnie rewelacyjna jest ta strona, naprawdę bardzo mi się podoba. tylko mnie nie zawiedź i nie dodawaj tam żadnego koloru (widać, że niektórzy w lśniącym plastiku widzą pięko). respect. pozdrawiam. goodghost
ODPOWIEDZ