[Strona] Spam
Re: [Strona] Spam
Strona ciekawa aczkolwiek nieczytelna i troche zbyt monotonna. Mozna by sie pokusic o dodanie jakiegos koloru.
Pomysł fajny, wykonanie dobre. Jedynie czego bym się przyczepił to trochę brak życia. Jakoś nie przypadło mi do gustu cała ta otoczka... Ale brawo za oryginalny pomysł. 
-
Arkadiusz Podlaski
- Nowy

Brawo za pomysł i nieszablonowość
Trochę mało czytelna. Za duży bałagan na tej stronie...
najpierw pochwala, za oryginalnosc i odmiennosc, chociaz dobrze by bylo gdyby dzialo sie tam wiecej, tj wiecej animacji przy akcjach -- ta strona ma potencjal i moglaby bardziej wciagac
to na oslode, bo zrobiles dwie rzeczy ktorych nie znosze, ktore sa denerwujace, ktore... pierwsza to splashscreen na starcie, ale to akurat przeboleje, tylko czemu strona musi mi wyskakiwac w kolejnym oknie, a potem jak chce cos poogladac to otwieraja sie jeszcze kolejne okna... masakra... moze chociaz zakotwicz strone wlasciwa w oknie przegladarki? teraz coraz czesciej wyskakujace okna sa blokowane - nie bez powodu.
to na oslode, bo zrobiles dwie rzeczy ktorych nie znosze, ktore sa denerwujace, ktore... pierwsza to splashscreen na starcie, ale to akurat przeboleje, tylko czemu strona musi mi wyskakiwac w kolejnym oknie, a potem jak chce cos poogladac to otwieraja sie jeszcze kolejne okna... masakra... moze chociaz zakotwicz strone wlasciwa w oknie przegladarki? teraz coraz czesciej wyskakujace okna sa blokowane - nie bez powodu.
Na pochwale za oryginalność chyba sie skonczy. Ogolnie nie trawie stron owtierajacych sie w nowym oknie, chociaz sam swego czasu taka mialem. Plus za estetyke.
jak słyszę opinie, że kolory do tego są potrzebne to mi się niedobrze robi, strona jest wykonana bardzo dobrze, a atmosfera tej strony utrzymana jest właśnie przez b&w design. dla mnie rewelacyjna jest ta strona, naprawdę bardzo mi się podoba. tylko mnie nie zawiedź i nie dodawaj tam żadnego koloru (widać, że niektórzy w lśniącym plastiku widzą pięko). respect. pozdrawiam. goodghost