Flash jako tło
Flash jako tło
Jak zrobić flasha jako tło? Próbowałem na warstwy to zrobić to flash i tak był na górze - niezależnie od z-indexu. Moge go dać jako background?
Re: Flash jako tło
Nie bardzo rozumiem, chcesz zrobić flash (swf ) jako tło ?? - jeśli tak to się nie da bo przeglądarka zawsze daje je na wierzch. Jeśłi to statyk to wyeksportuj jako jpg lub gif i tak umieść,
Mam nadzieje że o to chodził
Pzd
Mam nadzieje że o to chodził
Pzd
no niezupełnie. Chciałem, żeby się wszystko ruszało, a jako gif by to chronowo wyglądało. No cóż, trudno.
co to znaczy chronowo?emuace pisze:no niezupełnie. Chciałem, żeby się wszystko ruszało, a jako gif by to chronowo wyglądało. No cóż, trudno.
a tak w ogole to chodzi ci o to ze chcialbys miec flasha jako tlo zeby np tam sie cos dzialo w tym tle jakas animacja a na to nalaozona strone HTML? z tekstem divami i innymi hehe?
W sumie mozna by zrobić flasha animacje która generuje na pole html o wyznaczonych parametrach. Tylko nigdy nie próbowałem jak to by było i jak bardzo moze to byyc rozbudowane bo wtedy wszystkie kody przechodzą najpierw przez flasha.
Niestety ale flash obsluguje tylko pare znacznikow z HTMLa wiec raczej taki zabieg odpada 
Nie da się zastosować pliku Flasha jako tło strony.