Witam
Baza doskonale nadaje sie przy tworzeniu serwisu turystycznego z noclegami w polsce, badz aktualizacji obecnego stanu bazy, badz to rozeslania ofert reklamowych.
Baza zapisana jest w pliku .xls (excel)
Baza zawiera dane Ośrodków wczasowych, pensjonatów, sanatoriów, uzdrowisk, schronisk turystycznych, apartamentowców,itp.
W bazie znajduje sie ponad 5000 (dokładnie 5129) rekordów z podziałem na:
Typ | Nazwa | Miasto | Województwo | Adres | Kod | Telefon | Fax | Email | Adres www | Ilość miejsc noclegowych | Cennik za dobe | Opis
Nie wszystkie rekordy zawieraja pelne dane,jednak sa to wszystkie informacje jakie udalo sie wyszukac.
Przykladowo: ilosc redkordow z adresem email: 1129, reszta rekordow posiada adres korespondencyjny.
Wszelkie pytania prosze kierowac na adres: [email protected] , gg: 2815828
Cena:(do uzgodnienia na email lub gg)
Pozdrawiam.
[Sprzedam] Baza danych ośrodków wczasowych, pensjonatów
Re: [Sprzedam] Baza danych ośrodków wczasowych, pensjonatów
Czyli co spamu?pyrus pisze: Baza doskonale nadaje sie przy tworzeniu serwisu turystycznego z noclegami w polsce, badz aktualizacji obecnego stanu bazy, badz to rozeslania ofert reklamowych.
Buahahahahaha a z kąd masz tą bazę? Z książki telefonicznej?pyrus pisze: Baza zawiera dane Ośrodków wczasowych, pensjonatów, sanatoriów, uzdrowisk, schronisk turystycznych, apartamentowców,itp.
W bazie znajduje sie ponad 5000 (dokładnie 5129) rekordów z podziałem na:
Typ | Nazwa | Miasto | Województwo | Adres | Kod | Telefon | Fax | Email | Adres www | Ilość miejsc noclegowych | Cennik za dobe | Opis
Nie wszystkie rekordy zawieraja pelne dane,jednak sa to wszystkie informacje jakie udalo sie wyszukac.
Czy osoby - firmy które są w bazie wiedzą, że zostaną sprzedane?
Żenada
Hmm... no nie powiedzilbym ze o to chodzi...ptak82 pisze: Czyli co spamu?
Znajdz mi książke telefoniczną zaiwerającą tyle danych i w takiej ilości...ptak82 pisze: Buahahahahaha a z kąd masz tą bazę? Z książki telefonicznej?
Baza była tworzona na podstawie informacji zawartych w internecie.. - tak dla Twojej informacji
Powiedz mi ile osob/firm bedących w bazie przeciętnego serwisu turystycznego wie o tym ze ich dane się znajdują w danym serwisie?? Taki przeciętny dany serwis posiadając takie właśnie dane czerpie korzysci finansowe... - to również tylko tak dla Twojej informacji...ptak82 pisze: Czy osoby - firmy które są w bazie wiedzą, że zostaną sprzedane?
Żenada...?? yyy... raczej nie..ptak82 pisze: Żenada
Pozdrawiam.
Z Twojego podejścia wnioskuję, że nie bardzo wiesz o konsekwencjach takiego pobierania danych z Internetu.
Poczytaj sobie ustawę z 2002 roku nt. świadczenia usług drogą internetową.
Jak to widzisz Ty, to mnie za bardzo nie interesuje, ciekawe jak podchodzą do tego osoby z tej bazy, jak nagle się zdziwią, że pomimo iż nigdzie nie wyrazili zgody na przetwarzanie ich danych - jest to czynione z premedytacją.
Nie jest to nic innego jak Spamowanie!.
Poczytaj sobie ustawę z 2002 roku nt. świadczenia usług drogą internetową.
Jak to widzisz Ty, to mnie za bardzo nie interesuje, ciekawe jak podchodzą do tego osoby z tej bazy, jak nagle się zdziwią, że pomimo iż nigdzie nie wyrazili zgody na przetwarzanie ich danych - jest to czynione z premedytacją.
Nie jest to nic innego jak Spamowanie!.