[Sprzedam] Design pociety do XHTML 1.0

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
Łysy

[Sprzedam] Design pociety do XHTML 1.0

Post autor: Łysy »

Witam
Sprzedam design o tematyce Anime, design jest pociety profesjonalnie do XHTML 1.0, caly szkielet strony jest oparty o div'y. W sklad paczki wchodza: pliki zrodlowe .psd i i xhtml z przygotowanymi kilkoma podstronami. Cena - 70zł Zainteresowanych zapraszam na PW lub mail lysytb(at)gmail.com
Pozdrawiam

http://www.lysy.webservis.pl/anime.jpg
http://www.lysy.webservis.pl/anime2.jpg
don_wron
Nowy
Nowy

Re: [Sprzedam] Design pociety do XHTML 1.0

Post autor: don_wron »

nawet ladny ten design i tylko za 70zl? nie cenisz sie zbytnio
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dawid Kulbaka »

popieram, to jest wiecej warte...
MOREKart
Kontakt:

Post autor: MOREKart »

Ale prawda jest taka, że autor nie ma praw autorskich do wszystkich wykorzystanych tam grafik no i tu jest mały problem który (tak mi się zdaje) przekłada się na cenę.

+ z tego co się orientuje akurat dużo ludzi interesujacych się ta tematyką umie co nieco w programach graficznych robić / lub takowe osby znają i po znajomości można mieć dobry design za free :/ - wiem bo sam tak zaczynałem :D

A design faktycznie bardzo przyjemny ja osobiscie bym nie schodził poniżej 3cyfr i to nie z zerem na początku ;)
MOREKart
Kontakt:

Post autor: MOREKart »

sami potrafią owszem ale jest różnica między robieniem czegoś dla kolegi co z natury rzeczy będzie niekomercyjne a robieniem komercyjnych projektów dla obcych ludzi.

A cenę wyznaczasz również ty, bo by doszło do ustalenia się ceny na tak zwanym rynku to musi być i popyt i podaż która po danej cenie dostarczy dobro/usługe na którą po tej samej cenie jest popyt.
Łysy

Post autor: Łysy »

Moze rozwieje kilka watpliwosci :)
Autorem nie jestem ja, ale osoba ktora jest mi dluzna dokladnie 70zl wiec ja chce tylko odzyskac moje $ :)
ODPOWIEDZ