Reklama
Reklama
Co mogę zrobić żeby uzyskać dobrych reklamodawców. Jestem właścicelem serwisu www.moto-fanatic.pl ( narazie www.moto-fanatic.prv.pl ale za 2 dni bedzie juz .pl ) Prosze o pomoc. Co mogę zrobić...
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
Re: Reklama
Nie chciałbym być złośliwy, ale nie ma szans na chwilę obecną. Proponowałbym zaopatrzyć się w lepszą grafikę seriwsu oraz serwer bez reklam, to podstawy, dalej w skrócie to rozwój treści, systematyczne dodawanie aktualności, organizowanie reklamy zew. i dopiero potem mozna pomyslec o reklamie, a tak nie ma sensu imho...
ajj stron jeszcze dobrze nie umiesz robić a już chcesz dobrych reklamowo dawców..
Po pierwsze podziałaj jeszcze trochę w internecie
a po drugie to wypromuj sobie stronę i dodaj na nią więcej materiałów. Jednak najwazniejsze jest CZĘSTE AKTUALIZOWANIE STRONY!
Potem reklamo dawcy sami się zgłosza do Ciebie
Po pierwsze podziałaj jeszcze trochę w internecie
Potem reklamo dawcy sami się zgłosza do Ciebie
Nie obraź się ale ta strona praktycznie nie istnieje w internecie i to samo dotyczy treści na niej zawartej - nic nie ma. Te 400 unikalnych wizyt to naprawdę niewiele, więc wątpie żeby znalazł się chętny do płacenia za reklamę.
Najpierw może weź się za wypromowanie i pozycjonowanie serwisu a jeszcze przed tym zaopatrz go w treść ;>
Najpierw może weź się za wypromowanie i pozycjonowanie serwisu a jeszcze przed tym zaopatrz go w treść ;>