[Zlecę] Stworzenie strony Suprog.com

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
skaner123
Kontakt:

[Zlecę] Stworzenie strony Suprog.com

Post autor: skaner123 »

dzień dobry ile by kosztowało zrobinie takiej strony ?

Strona Suprog.com w 2 językach pol. ang.

coś podbnego do tego http://www.maxior.pl

jest też logowanie radio

Do zrobienia jest nowa grafika do tego z 5-8 banerów różnych wielkości
takie mają być działy

Strona Główna
Reklama
Disclaimer
Kontakt
Księga Gości
Bramka SMS
SMS / WAP
Linki
Forum

Gry-----Pełne wersje,Dema
Mp3
Dodatki
Recenzje
Zapowiedzi
Emule-------Filmy.Mp3,Gry,Programy,Inne
Torrenty----Filmy.Mp3,Gry,Programy,Inne
Trailery
Kody
Spolszczenia----Do Gier,Do Programów
Programy----Antywirusy Zabezpieczenia,Programy Graficzne,Programy dla

webmasterów,Internetowe,Programy Użytkowe,Multimedia
Sterowniki
Stare Gry-----Bijatyki Mordobicia,Fpp Strzelanki,Przygodowe

RPG,Logiczne,Strategiczne,Symulatory,Sportowe,Wyścigi,Zręcznościowe Platformówki
Gry on-line
Napisy do filmów
Filmiki Flash
Fotki
Tapety-----------Krajobrazy,Zwierzęta,Motoryzacja,Ludzie,Komputery,Film i gry,Sport,3D,Inne

w każdym dziale po 500-1000 tapet może być więcej
Dowcipy---------Śmieszne filmiki,Teksty,Śmieszne smsy,Śmieszne fotki,Karykatury

Na stronce też bym chciał zaproponuj program | dodaj program | coś podobnego co jest na

tej stronce http://programy.57.pl/dodaj,program.php umnie można zrobić to ianczej

ze nie tylko programy ale też dema gier itd :)

Radio na stronce

Skanery AV
» Dr. Web
» Trend Micro
» mks_vir 2005
» Panda ActiveScan
» Symantec Security Check
na stronie żeby był profesionalny licznik online i licznik unikalnych wejść:)

jeszcze możecie dodać jakieś działy jakie uważacie za słuszne
no i różne dodatki :)

a dalej to ja juz nie wiem co by miało być mozna coś jeszcze dodać nie wiem co ale to już

byście obmyśleli ok tak żeby było jak najlepiej
i gadałem z kolesiem od cda i mam pozwolenie na skopiownaie wszysktich linków z jego storny

czyli te programy gry itd a ty znajdziesz jeszcze więcej tak żebym miał większy zbiór :)

grafika cos w stylu http://gtasite.pl/ tylko mniejsze logo i mniejsze odstępy po bokach :)
ONEY
Nowy
Nowy

Re: [Zlecę] Stworzenie strony Suprog.com

Post autor: ONEY »

Moja propozycja cenowa to około 200 pln oczywiście do negocjacji :D
Może troche dużo ale serwis też troszke skomplikowany i jeszcze grafa do tego dochodzi...
Mateusz Bogolubow
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Post autor: Mateusz Bogolubow »

hmmm... eh... moze najlepiej bedzie pozostawic bez komentarza ta oferte cenowa...
Soul
Nowy
Nowy

Post autor: Soul »

A ja chetnie uslyszalbym komentarz... 8)
Mateusz Bogolubow
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Post autor: Mateusz Bogolubow »

uwazam ze ta cena jest zanizona... lay, oskryptowanie itd. 200zł to za mało...
nie wiem czy ONEY zdaje sobie sprawe ile jest roboty przy takim projekcie...
strzelistudio.com
Kontakt:

Post autor: strzelistudio.com »

Moja oferta to 3.000 netto.

Termin: 4tygodnie.

Zapraszam do wspolpracy.

www.strzelistudio.com
ONEY
Nowy
Nowy

Rzeczywiście troszke zaniżyłem cene!
Bardzo za to przepraszam!
Ale z drugiej strony uważam że cena 3000 jest zawyżona!
Nie będę sie kłucił bo nie jestem rzeczoznawcą.
Moja końcowa propozycja będzie troszke większa...
michal1991
Nowy
Nowy

Post autor: michal1991 »

ONEY pisze:...cena 3000 jest zawyżona!...
Ja bym powiedzał, że za takie coś 3 tys to bardzo mało...
Stig
Administrator

Post autor: Stig »

Patrząc na ofertę cenową i czas pracy przedstawiony przez strzelistudio.com i zakładając, że pracowałby niestrudzenie przez te 4 tyg. po pięć dni po osiem godzin, z prostego działania matematycznego 3000/(8*5*4) wynika, że za godzinę pracy przyjąłby kwotę w wysokości 18zł i 75gr co w mojej ocenie jest stawką stosunkowo niską. Należy zwrócić uwagę na to, że jest to wynagordzenie przewidzane tylko na jedną osobę. IMHO przy takim przedsięwzięciu powinno pracować ich conajmniej kilka (producent, kierownik planowania, kierownik projektu graficznego, kierownik produkcji i kierownik techniczny oraz ewentualni podwładni). Jakby nie patrzeć, wynagordzenie za takie przedsięwzięcie powinno być co najmniej pięciocyfrowe.
strzelistudio.com
Kontakt:

Post autor: strzelistudio.com »

Stig pisze:Patrząc na ofertę cenową i czas pracy przedstawiony przez strzelistudio.com i zakładając, że pracowałby niestrudzenie przez te 4 tyg. po pięć dni po osiem godzin, z prostego działania matematycznego 3000/(8*5*4) wynika, że za godzinę pracy przyjąłby kwotę w wysokości 18zł i 75gr co w mojej ocenie jest stawką stosunkowo niską. Należy zwrócić uwagę na to, że jest to wynagordzenie przewidzane tylko na jedną osobę. IMHO przy takim przedsięwzięciu powinno pracować ich conajmniej kilka (producent, kierownik planowania, kierownik projektu graficznego, kierownik produkcji i kierownik techniczny oraz ewentualni podwładni). Jakby nie patrzeć, wynagordzenie za takie przedsięwzięcie powinno być co najmniej pięciocyfrowe
Witam Pana moderatora oraz wszystkich Panstwa;-)

No więc po kolei.
Po1. Na pewno sam bym nierobił projetu-no nie realne. Od programowania mam programistów, od pozycjonowanie - pozycjonerów;-) Grafiką zajmuję się sam, podobnie jak marketingiem.

Po2. Czas 4tygodnie nie oznacza ze 4tygodnie zajmuje się 1 projektem.
Ludzie z branży wiedzą że przeciez scrypty trzeba potestować - a więc zarezerwować kilka dni na testy.
Nie zwykłem bowiem opowiadać bajek klientom. Mówiąc konkretny termin mam na mysli max czas po ktorym moj klient dostanie gotowy,wykonczony projekt.

Po3. Podana cena jest ultra niska;-) Dobrze ze Pan moderator to zauwazyl.
I z cena 5-cio cyfrowa dokladnie sie zgadzam, zaoferowalem ultra niskie rozwiazanie. I widze ze rozgorzala ostra dyskusja;-))) Ale to dobrze niech ludzie wiedza na czym stoja.
Pozdrawiam przy okazji wszystkich ludzi ktorzy skladaja smieszne oferty pokroju 500zl. Mala rada dla Was: Uwazajcie, bo posiadanie opogramowania nielegalne jest niedozwolone...ale jeszcze tragedii niema, gorzej gdy czerpiecie korzyści majatkowe z nielegalnego oporgramowania;-) a niestety czest zdarzaja sie oferty "super design za 100zl".

Pozdrawiam serdecznie wszystkich, a potencjalnych klientow ponownie zapraszam do wspolpracy.

z powazaniem
www.strzelistudio.com
Sensej
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Sensej »

Cena zależy w dużej mierze od profesjonalizmu wykonania oskryptowania i grafiki i w jeszcze większym stopniu od... legalnego oprogramowania, które niesamowicie zwiększa koszty ;>

Jak już gdzieś wcześniej pisałem, na tym forum, można zrobić taki projekt również za 1 500 zł. i będzie on wykonany bardzo dobrze. Trzeba wiedzieć kogo zatrudnić do pracy. Pewnie dostanę po głowie od osób, które się tym zajmują zawodowo i będą na siłę wmawiać, że czym drożej tym lepiej i żetylko oni... ;>

Prawda jest niestety taka, że tylko firmy i bogatych ludzi stać na firmę, która zajmuje się pisaniem skryptów czy grafiką bo zdajemy sobie wszyscy sprawę, że prywatna osoba nie wyda 3 tyś. zł. Prawda jest też taka, że 90% stron powstaje na nielegalnym oprogramowaniu i uczciwe osoby z tego względu nie są konkurencyjne.
ONEY
Nowy
Nowy

Witam! Projekt już prawie gotowy, za niedługo wszyscy będą mogli zobaczyć efekt mojej pracy ale na razie proszę o kontakt z skaner123 ! Ponieważ zmieniłem numer gg na: 2799720 ! Jak możesz skaner123 to zagadaj do mnie.
Pozdrawiam!
Krzysztof Gaudy
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Krzysztof Gaudy »

Witam !

Gdy ja zobaczyłem tą cenę, to się przeraziłem... Boshe... i jak ja mam potem wytłumaczyć klientowi, gdy mówi mi że ma ofertę za 200zł, skoro ja mu mówie 5000zł? Taki serwis to MINIMUM3 tys. zł - zakładając pracę profesjonalnego grafika, analizę pod kątem web usability, programowanie, optymalizacja pod wyszukiwarki, marketing itp. itd. Gdy to 200zł zobaczyłem to na prawdę myślałem, że z krzesełka spadne i cisną mi się do ust przekleństwa, a ciśnienie podnosi jak widze coś takiego... Potem nie ma co się dziwić, że ktoś inwestując w Internet nie dostaje później żadnych zysków, bo przy takich ofertach... Psujecie rynek ludzie! Nie ma co się później dziwić, że ludzie korzystając z tego typu ofert nigdy więcej nie będą chcieli inwestować w Internet... eh... ręce opadają...
ONEY
Nowy
Nowy

Jak byś nie wiedział to jest gospodarka rynkowa czyli WOLNY RYNEK !! :] Ceny ustala wykonawca... jeden może dać 1 mln drugi zrobi to samo za 100 tys. i do zleceniodawcy należy decyzja czyją oferte wybierze !
Krzysztof Gaudy
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Krzysztof Gaudy »

Witam !

Z całym szacunkiem, ile Ty masz lat? (stawiam na ~15).
Możesz wystawić fakturę?
Wiesz, ile kosztuje legalne oprogramowanie?
Wiesz ile kosztuje ZUS?
Sam opłacasz Internet czy tatuś?
Wiesz ile w dalszej perspektywie całą branże kosztuję te Twoje "usługi"? (Bo korzystają z Twoich klient nie zainwestuje już w Internet!).
Wiesz ile kosztuje wynajęcie biura?

By nie używać tutaj przekleństw, powiem ładnie: milcz człowieku i się nie odzywaj na te tematy bo nie masz pojęcia o tym. To, że przeczytałeś jedną księżkę Helionu na temat PHP (albo kurs w Internecie - o zgrozo!) nie znaczy, że umiesz programować.
ODPOWIEDZ