[ocena] ddw.org.pl
-
lqx
Re: [ocena] ddw.org.pl
Pierwszy adres - strona słaba, ale nie same dno.
Drugi adres - strona jest zła, menu rozwijane to nie najlepszy pomysł.
Drugi adres - strona jest zła, menu rozwijane to nie najlepszy pomysł.
Obydwie strony to dno. Zmień wszytsko, poznieważ wszytsko do siebie nie pasuje. Zaczynają od czcionki na kolorach kończąc 0/10.
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
No to jeśli mamy być szczerzy - strony są niepoprawnie wykonane pod względem graficznym i przydałby się kompletny re-design. Nie pasuje mi kolor, wykonanie, skład, układ - to takie dość surowe, ale sama prosiłaś o szczerość..
David .. no fajnie , nie spodziiewalme ,ze sie bedzie podobac.. ale jakby tak wiecej szczegolow.. bo to czy sie komus podoba czy nie to juz sprawa gustu.
Najchetniej to bym, zmienil tego Garamonda ale nie wiem jak udowodnic szefowej ,ze Garamond nie jest najpopularniejszym fontem w internecie . Tak se wybrala no to i ma. No ale przeciez nie dopisze ,ze fonat na zyczenie szefowej..
)
Oki. wiec poprosze wiecej szczegolow dlaczego jest kiepsko..
Najchetniej to bym, zmienil tego Garamonda ale nie wiem jak udowodnic szefowej ,ze Garamond nie jest najpopularniejszym fontem w internecie . Tak se wybrala no to i ma. No ale przeciez nie dopisze ,ze fonat na zyczenie szefowej..
Oki. wiec poprosze wiecej szczegolow dlaczego jest kiepsko..
DDW - Intro wkurza i to mocno
Załadowała się strona - dobra, Top, nawigacja słabe. Obok latają jakieś buttony i odrazu m.ówie sobie "uciekaj, tandeta"
I wtym momencie końcvzy sie ocenianie i wyłaczam okinko ze stroną...
MGA - Zobaczyłem tło - i znów "Uciekaj, tandeta" i uckiekam - zanim uciekłem zobaczyłęm menu i znów "Co to ma być!?"
Jeszcze dodam tylko że stopki do niczego
MGA - Zobaczyłem tło - i znów "Uciekaj, tandeta" i uckiekam - zanim uciekłem zobaczyłęm menu i znów "Co to ma być!?"
Jeszcze dodam tylko że stopki do niczego
Na pierwszej nie podoba mi sie doslownie nic.
Rozmieszczenie jest do bani,
latajace reklamy mnie od razu wkurzaja.
Kto wymyslil te gradienty??
Czemu te wszytskie linki sa takie naciapane bez ladu i skladu??
Latawce
Jak sie tekst przewija to on wjzezdza pod menu gorne bez odstepu.
gorne menu to porazka
Jak juz cytat, to go ladnie wyeksponuj, bo ja tu widze TYLKO ciemnosc na tej stronie
wyodrebnij stopke, a nie laduj ja tuz pod tekstem
Intro - aaaaaa!! krzyczec sie chce :[
Na drugiej - jest rownie zle
strona poczatkowa to koszmar: kolory, tlo, osoba
menu rozwijane - beznadzieja nie pasujaca do reszty
tytyl moglbys jakos ladnie wyeksponowac
znow ta stopka
jak wlazlam na galerie to - zwialam ze strony.
Te strony to totalna porazka - na twoim miejscu zaczelabym od nowa, tym razem juz z projektem.
Na drugiej - jest rownie zle
Te strony to totalna porazka - na twoim miejscu zaczelabym od nowa, tym razem juz z projektem.
-
Mayhen
- Nowy

- Kontakt:
Pierwsza:
- Kolory, wszędzie jeden i ten sam szczerze mówiąc nie najlepiej dobrany kolorystycznie gradient.
- Te latające buttony po prawej - denwrują.
- cytat - słabo widoczny. A poza tym powinien być w " i ".
Druga:
- To menu po lewej. Okropnie, do nieczgo nie pasuje.
- ogólnie chaos i nieład na stronie
Zacznij od nowa.
- Kolory, wszędzie jeden i ten sam szczerze mówiąc nie najlepiej dobrany kolorystycznie gradient.
- Te latające buttony po prawej - denwrują.
- cytat - słabo widoczny. A poza tym powinien być w " i ".
Druga:
- To menu po lewej. Okropnie, do nieczgo nie pasuje.
- ogólnie chaos i nieład na stronie
Zacznij od nowa.
no fajnie , fajnie..
))
nie no dobra.. mam juz dosc..
) dosci pisania ,ze chce jakis konkretow..
rozumiem ,ze moze sie komus podobac albo nie.. ale jak juz piszecie ,ze cos jest zle to napiszcie dlaczego.. txt : Latawce.. no i fajnie sa.. i co dalej ?
nie jest to forum dla amatorow gdzie sie cos podoba albo nie .. tylko dla ludzi zajmujacych sie ( mam nadzieje profesjonalnym webmasteringiem) .
Zalezy mi na ocenie stron, bo widze w tym forme nauki.. ale na Boga napiszcie dlaczego. Txt:
uff.. no i dobra.
pozdrawiam serdecznie
osoby nie zmienie .. niebieski nei moze byc? no dobra ,ze koszmar.. ale dlaczego ?strona poczatkowa to koszmar: kolory, tlo, osoba
bylo poczekac.. wyrazny napis "wersja testowa "jak wlazlam na galerie to - zwialam ze strony.
no ja.. a kto? co w nich takiego koszmarnego ?Kto wymyslil te gradienty??
nie rozumiem.. menu u gory i po lewej.. co ty masz tam naciapane?Czemu te wszytskie linki sa takie naciapane bez ladu i skladu??
no poza aaaa jakis konkret?Intro - aaaaaa!! krzyczec sie chce :[
mnie tez.. trudno.. na sponsora nie ma radylatajace reklamy mnie od razu wkurzaja.
no sa.. no i co ? jakis konkret do tego ? nic???Latawce
no tez jakis konkret?gorne menu to porazka
nie no dobra.. mam juz dosc..
rozumiem ,ze moze sie komus podobac albo nie.. ale jak juz piszecie ,ze cos jest zle to napiszcie dlaczego.. txt : Latawce.. no i fajnie sa.. i co dalej ?
nie jest to forum dla amatorow gdzie sie cos podoba albo nie .. tylko dla ludzi zajmujacych sie ( mam nadzieje profesjonalnym webmasteringiem) .
Zalezy mi na ocenie stron, bo widze w tym forme nauki.. ale na Boga napiszcie dlaczego. Txt:
no fajnie.. ale , ale jest takie ,ze nie zrobie z siostry Karen McDougal, niebieski wydawal mi sie odpowiedni.. wiec gdzie błąd?strona poczatkowa to koszmar: kolory, tlo, osoba
uff.. no i dobra.
pozdrawiam serdecznie
-
Mayhen
- Nowy

- Kontakt:
Parę 'konkretów':
strona pierwsza
Wszystkie elementy wyglądają jak z innej bajki. Nagle coś się zaczyna i już się kończy (dot. górnego menu, brak obramowania, jakiegokolwiek połaczenia ze stroną).
Latające bannery wyglądają bardzo amatorsko, szczególnie jeśli się nna nie najedzie kursorem. Uporądkuj je i posawt w słupku, w obok siebie. Jak kolwiek. Ale one są bez ładu i składu - naprawdę i w przenośni.
Tytuł strony - wygląda jak 'tani' efekt użycia gotowych styli do photoshop'a.
Kolory nie są najszczęśliwiej dobrane, po prostu oddają wrażenie tandety. Co pogłębia fakt używania jaskrawego czerwonego o największym natężeniu (FF0000). Scroll - nie wiadomo czemu jest zielony?? Bardzo pusto na stronie, szczególnie na głównej.
Zalecam zaczęcie od nowa.
Strona druga.
Bbeznadziejny kolor w tle. Po prostu, nie powiem ci jaki bym tam widział bo przy tej zawartości każdy wydaje sie być zły.
Menu, wygląda to bardzo amatorsko. jest dużo strona które mają menu animowane w DHTML'u i one są po prostu ładne.
Ogólnie brak konceptu, naćkane jedno na drugim. Bez ładu i składu. Zdęcie i gify na górze kiepsko (tragicznie) wkomponowane w stronę. A i ten napis "Kucica Home Page', zwykły tekst nałożony na top.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Reasumując zacznij od nowa obydwie strony. Rozrysuj sobie na krtce cały koncept, i się go trzymaj. Bo tu ma sie wrażenie jakby w trakcie pracy autor zobaczył nowy skrypt lub jakiegoś gifa i bez wachania wrzucał na stronę.
strona pierwsza
Wszystkie elementy wyglądają jak z innej bajki. Nagle coś się zaczyna i już się kończy (dot. górnego menu, brak obramowania, jakiegokolwiek połaczenia ze stroną).
Latające bannery wyglądają bardzo amatorsko, szczególnie jeśli się nna nie najedzie kursorem. Uporądkuj je i posawt w słupku, w obok siebie. Jak kolwiek. Ale one są bez ładu i składu - naprawdę i w przenośni.
Tytuł strony - wygląda jak 'tani' efekt użycia gotowych styli do photoshop'a.
Kolory nie są najszczęśliwiej dobrane, po prostu oddają wrażenie tandety. Co pogłębia fakt używania jaskrawego czerwonego o największym natężeniu (FF0000). Scroll - nie wiadomo czemu jest zielony?? Bardzo pusto na stronie, szczególnie na głównej.
Zalecam zaczęcie od nowa.
Strona druga.
Bbeznadziejny kolor w tle. Po prostu, nie powiem ci jaki bym tam widział bo przy tej zawartości każdy wydaje sie być zły.
Menu, wygląda to bardzo amatorsko. jest dużo strona które mają menu animowane w DHTML'u i one są po prostu ładne.
Ogólnie brak konceptu, naćkane jedno na drugim. Bez ładu i składu. Zdęcie i gify na górze kiepsko (tragicznie) wkomponowane w stronę. A i ten napis "Kucica Home Page', zwykły tekst nałożony na top.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Reasumując zacznij od nowa obydwie strony. Rozrysuj sobie na krtce cały koncept, i się go trzymaj. Bo tu ma sie wrażenie jakby w trakcie pracy autor zobaczył nowy skrypt lub jakiegoś gifa i bez wachania wrzucał na stronę.
gdzie ten zielony scroll?????
anyway dzienks
anyway dzienks
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Obie strony nie są dobre. Rozwijjające się menu to kiepski pomysł a w dodatku jest nie zbyt piękne.
Jak każdy z nas kiedyś zaczynał więc ma prawo do kiepskich projektów a później coraz lepsze i lepsze
Jak na razie jest to 1-/10
Jak każdy z nas kiedyś zaczynał więc ma prawo do kiepskich projektów a później coraz lepsze i lepsze
Jak na razie jest to 1-/10
Strona 1:
Komentarz:
Ocena: 1/10
Strona 2:
Komentarz:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Werdykt ogólny: W radiu właśnie leciała taka piosenka z refrenem "nie złamie mnie żadna siła..." - te dwie strony by mnie jednak złamały...
Komentarz:
- Intro - brzydkie
Kolory - brzydkie
hmm o czym właściwie jest ta strona??
Strona 2:
Komentarz:
- aa moje oczy - tło złe
reszty nawet nie paczyłem
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Werdykt ogólny: W radiu właśnie leciała taka piosenka z refrenem "nie złamie mnie żadna siła..." - te dwie strony by mnie jednak złamały...
kolejny url się marnuje