[propozycja] Nowa opcja w panelu Użytkownika

Wasze propozycje, uwagi czy prośby w stosunku do redakcji i całego serwisu.
Mayhen
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: [propozycja] Nowa opcja w panelu Użytkownika

Post autor: Mayhen »

Jako opcja czemu nie, ale domyślnie wyłączona - tak aby ktoś komu na tym zależy mogł sobie włączyć.
Tomasz Sieniek
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Tomasz Sieniek »

Gdyby to bylo naprawdę przydatne to wiele innych for mialoby taką opcje,
a jeszcze nigdzie nie widziałem czegoś podobnego.

Ale jeśli się upieracie to jest szansa na ugodę. Niech ktoś znajdzie/napisze odpowiednie skrypty to pomyślimy ;)
ex
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: ex »

Według mnie jest to niepotrzebny bajer. Tak jak ktoś już wcześniej wspomniał jakby był tak potrzebny to by inne fora miały takie coś, a ja też tego nigdzie nie widziałem.
Dragi

Post autor: Dragi »

Co wy gadacie że nie potrzebna, ja uważam że jak najbardziej potrzebna, taka sama opcja jak w "Operze" ustawienie na określony odstep odświeżania. Ale opera to badziewie i czesto sie wywala. Otóż wiele osób, jak i ja również bawi sie w płatne strony startowe, gdzie ustawia się taka stronke na odświeżanie co 20 minut i zgarnia się na miesiąc ok 12Euro, wystarczy se ustawić z 6 takich stronek i 72 euro co miesiąc ląduje w kieszeni. Moze dla kogos sie to wydawać śmieszne, ale tak to juz jest.
ex
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: ex »

Dragi pisze:Otóż wiele osób, jak i ja również bawi sie w płatne strony startowe, gdzie ustawia się taka stronke na odświeżanie co 20 minut i zgarnia się na miesiąc ok 12Euro, wystarczy se ustawić z 6 takich stronek i 72 euro co miesiąc ląduje w kieszeni.
WOW! 72 euro na miesiąc?? powiedz mi jak zarobić przynajmniej 20 euro na miesiąc. czekam na propozycje, bo osobiście wątpie, żeby coś takiego było możliwe tak jak ty to napisałeś (może się myle, ale wtedy powinieneś mnie oświecić).
Dragi

Post autor: Dragi »

Wszystko opiera sie na niemieckich stronach startowych, klamm, startseite1, magalle , sunnyworx i wielu jeszcze innych, ogólna zasada jest taka że ustawiasz na odswieżanie co 20 minut, możesz klikac w banerki płatne (ale niekoniecznie) więc tylko w klammie pilnuja czy rzeczywiście odświeżasz (raz na dzień wyswietlą okienko z wpisaniem numeru kontrolnego). Dozbierasz do minimum, 5 lub 10Euro, wpłacasz na konto moneybookers i z niego przelewasz na ekonto, a z tamtąd se juz z każdego bankomatu katrą wybierasz kase.

Ale niesądze żeby to był temat na to forum. Więc co z tym odświeżaniem?
Bo wiem że w nakładce MYIE2 i w operze jest, ale kiepścizna, przydałaby sie wtyczka do Mozilli, a może jest gdzies tylko ja o tym niewiem?
ODPOWIEDZ