Witam,
Szukam bardzo szybkiego serwera, ale w miare morzliwosci tani.
Z funkcjonalnoscia jak szu.pl, czyli bez limitu transfery, mysql, obsluga domen.
Najlepiej podawajcie juz przez Was sprawdzone.
Z gory THX
Pozdrawiam.
W temacie, korzystając z tagów, określaj charakter topicu [poprawione]
[Szukam] Szybki i tani serwer
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
Re: [Szukam] Szybki i tani serwer
Szybki serwer bez limitu transferu
daj znac jak taką ofertę znajdziesz.
Jesli są takie hostingi to mają słabo przemyslaną wizje rozwoju swojej firmy, albo nie traktują tego poważnie, bowiem transfer jest jedną z rzeczy, ktora ograniczna możliwość tworzenia nonsensownych ofert overselling i właściwie dobrze, że tak się dzieje.
Bo co to jest bez limitu transferu, jakby postawić na tym onet.pl to by padło w dwie minuty i by było po koncie bez limitu transferu.
Jesli są takie hostingi to mają słabo przemyslaną wizje rozwoju swojej firmy, albo nie traktują tego poważnie, bowiem transfer jest jedną z rzeczy, ktora ograniczna możliwość tworzenia nonsensownych ofert overselling i właściwie dobrze, że tak się dzieje.
Bo co to jest bez limitu transferu, jakby postawić na tym onet.pl to by padło w dwie minuty i by było po koncie bez limitu transferu.
To jesli takich niema to ja polecam www.szu.pl moze za szybki nie jest ale zaden z niego slimak
i za bardzo niska cene.
Prawdę mówiąc to nie spotkałem się jeszcze z ofertą transferu bez limitu i trzeba powiedzieć, że bardzo ciekawa jest ta oferta. Niestety przyszłość tego serwera stoi pod dużym znakiem zapytania jeśli przeniesie się do nich jakiś duży serwer. Wtedy wprowadzą limity i pewnie odpowiedni zapis w regulaminie widnieje. Wydaje mi się, że brak limitu transferu to akcja marketingowa ;>
Ja miałem podobny problem z hostingiem mojego forum, na 150 serwisów mój zjadał 70% transferu ;D
Ja miałem podobny problem z hostingiem mojego forum, na 150 serwisów mój zjadał 70% transferu ;D
-
Mateusz Bogolubow
- Zaczyna działać

- Kontakt:
Moze i transfer jest bez limitu, ale jest ograniczenie na plik od 350KB (w zaleznosci od pakietu)