[Flash] Spam

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
Zablokowany
bardakon
Nowy
Nowy
Kontakt:

[Flash] Spam

Post autor: bardakon »

adres usunięty

1. W temacie, korzystając z tagów, określaj charakter ocenianej pracy [poprawione]
2. W temacie podawaj adres pracy bądź jej nazwę (tematykę, tytuł) [poprawione]

Proponowałbym uwzględnić w treści posta prośbę o ocenę strony oraz ewentualnie krótką informację na jej temat, gdyż w innym razie będę zmuszony do interpretacji tego tematu jako spam, co związane byłoby z zablokowaniem wątku i usunięciem adresu

W związku z brakiem jakiejkolwiek reakcji po ponad 48h i, patrząc na późniejsze ewidente zmiany poprawionych błędów, zlekceważeniem poczynionych uwag, temat blokuję a adres usuwam.
Ostatnio zmieniony ndz lut 12, 2006 11:44 pm przez bardakon, łącznie zmieniany 1 raz.
Blaze89

Re: [Flash] Spam

Post autor: Blaze89 »

Hmm... dla mnie zbyt proste jak na flasha... ma on ogromne mozliwosci... poki co to nie bardzo mnie zaskoczyles ta strona ale licze ze poprawisz cos :) przeciez jest mase stron z tutorialami wiec mozesz blyskaiwcznie cos ciekawego zrobic... a takto bardziej wyglada na statyczna strone
Yay Gree
Działa
Działa
Kontakt:

Re: [Flash] Spam

Post autor: Yay Gree »

jak dla mnie, to na tej stronie nie ma grafiki, widze ze opanowałes podstawy as i cos tam wykombinowałes. Może jak marek dojdzie do tego tematu to cos napisze :)
Zablokowany