adres usunięty
1. W temacie, korzystając z tagów, określaj charakter ocenianej pracy [poprawione]
2. W temacie podawaj adres pracy bądź jej nazwę (tematykę, tytuł) [poprawione]
Proponowałbym uwzględnić w treści posta prośbę o ocenę strony oraz ewentualnie krótką informację na jej temat, gdyż w innym razie będę zmuszony do interpretacji tego tematu jako spam, co związane byłoby z zablokowaniem wątku i usunięciem adresu
W związku z brakiem jakiejkolwiek reakcji po ponad 48h i, patrząc na późniejsze ewidente zmiany poprawionych błędów, zlekceważeniem poczynionych uwag, temat blokuję a adres usuwam.
[Flash] Spam
[Flash] Spam
Ostatnio zmieniony ndz lut 12, 2006 11:44 pm przez bardakon, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [Flash] Spam
Hmm... dla mnie zbyt proste jak na flasha... ma on ogromne mozliwosci... poki co to nie bardzo mnie zaskoczyles ta strona ale licze ze poprawisz cos
przeciez jest mase stron z tutorialami wiec mozesz blyskaiwcznie cos ciekawego zrobic... a takto bardziej wyglada na statyczna strone
Re: [Flash] Spam
jak dla mnie, to na tej stronie nie ma grafiki, widze ze opanowałes podstawy as i cos tam wykombinowałes. Może jak marek dojdzie do tego tematu to cos napisze