tani, bardzo dobry hosting

Wymiana doświadczeń i krytyka firm oferujących hosting i domeny internetowe.
Maq
Kontakt:

Re: tani, bardzo dobry hosting

Post autor: Maq »

Łukasz Świerżewski pisze:Witam!
Oferta bardzo mi przypadła do gustu. Na aukcji sa tylko małe serwery. Ja bym był zainteresowany kupnem jakiegoś od 300 MB. Czy ktoś może mi powiedzieć jak to zrobić. Nie znam niemieckiego i nie wiem jak się doczytać na ich stonie czegokolwiek.
Pozdrawiam...
Wyślij maila na [email protected], dostaniesz odpowiedz od admina, i to po polsku :D

Aukje tej firmy są pod adresem:
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=513817
pod starymi adresami są jedynie zakończone aukcje, pod nowym spis wszystkich przedmiotów wystawionych przez to firmą (konta www i inne rzeczy)

A jeśli chodzi o "standartową" ofertę to uległa ona zmianie, szczegóły na aukcjach!
bold
Kontakt:

Post autor: bold »

Łukasz Świerżewski
Niestety nie mogę ci pomóc.... Co do tej firmy to jej oferta jest dość ciekawa, ale wydaje mi się, że to kolejny krzak, czyli że się nie sprawdzi...
Spark PL
Kontakt:

Post autor: Spark PL »

ja polecam www.Dnspl.net

hosting w cenie mleka
Wojciech Kocjan
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Wojciech Kocjan »

Spark - nie mam nic do tego, że polecasz jakiś hosting, ale w tym wątku piszesz o dnspl.net jako o 'naszej ofercie'. Słowo 'polecam' trochę dziwnie brzmi z "ust" właściciela podmiotu, który jest polecany. Trochę się to kłóci, nie uważasz?
Spark PL
Kontakt:

Post autor: Spark PL »

naprawde bardzo przepraszam, nie zauważyłem działu giełda, głupio mi, jak chcesz to usuś mojego posta, pozdrawiam i przepraszam :oops:
ODPOWIEDZ