Asp.net i asp - Serwery z obsługą

Wymiana doświadczeń i krytyka firm oferujących hosting i domeny internetowe.
ODPOWIEDZ
raf2001
Nowy
Nowy
Kontakt:

Asp.net i asp - Serwery z obsługą

Post autor: raf2001 »

Ponieważ jak narazie dział asp próbuje wystartować na WI, chciałbym abyście napisali żetelne serwery (sponsorowane i darmowe) z obsługą asp i/lub asp.net. Może w przyszłości jak powstanie taki dział (a napewno powstanie) zrobi się liste takich serwerów (ja myśle!). Dlatego polecam dwa serwery jeden opisałem wcześniej:
1 www.brinkster.com/ (darmowy)
2. www.sarnet.pl (sponsorowany obsługuje asp.net)
Piszcie o takich serwerkach.
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Re: Asp.net i asp - Serwery z obsługą

Post autor: iniside »

Na upartego to może hoga.pl by zasponosorowała, ale to wątpliwe.
www.europe.webmatrix.com - sopnsor wyłącznie dla developerów, 20MB, 10MB SQL Server.
www.clickherefree.com tu znajdziecie inne. Ale gerealnie nie ma darmowych serwerów ASP .NET. Ale z drugiej strony te zagraniczne nie są aż tak drogie.
Ceny już od 5$/za miesiąc.
raf2001
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: Asp.net i asp - Serwery z obsługą

Post autor: raf2001 »

darmowe kompletnie, to niewiem. wiem natomiast że brinkster obsługuje asp, a sarnet (na którym mam konto zasponsorowane) ma obsługe asp.net (99,9 % że napewno) wystarczy że strona będzie dobra i jak zasponsorują to macie obsługe asp. Pozatym niepytam się tylko o asp.net bo to w póżniejszym czasie można porozdzielać. Mi chodzi o obsługe asp i asp.net. A tak to pozatym to Tnx nawet za to co podałeś. Jak ktoś ma jeszcze info na ten temat to prosze o wypowiedzenie sie.
ODPOWIEDZ