[Strona] www.elektryczne.info

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
sibil

[Strona] www.elektryczne.info

Post autor: sibil »

Witam wszystkich,

Poprosze o ocene i uwagi do strony elektryka www.elektryczne.info
Z gory dziekuje :)

Pozdrawiam,
sibil
macromatic

Re: [Strona] www.elektryczne.info

Post autor: macromatic »

w sumie top wykonany calkiem przyzwoicie bo jak sie domyslam nie tworzysz za dlugo grafiki :)

dalej jest juz tylko gorze :D moim zdaniem najbradziej ogólny obraz laya psują te paskudne cienie pod napisami i tabelkami. ja np. zastosowal bym inne kolory czcionek bo czarne troche sie zlewaja i srednio przykluwaja oko czytelnika.

pytanie czemu podstrony maja rozszerzenie php skoro zadnego php w kodzie nie ma? moze sie myle jezeli tak to sorry.

ocena ale tylko moja ( nie sugeruj sie nia za bardzo) 3/10
cfaniak
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: cfaniak »

Jak wspomnial macromatic top jest faktycznie bardzo fajny... ale to niestety koniec fajnych rzeczy na tej stronie. Menu sie zbyt zlewa, jest malo czytelne. Cienie pod naglowkami to bardzo zly pomysl, ciezko je przeczytac i brzydko to wyglada. Ja na bym raczej unikal stosowania cieni przy naglowkach menu itp. Wyszukiwarka cos nawala, mowie o opcji ,,na stronie". Buttonowi ,,szukaj" przydalby sie jakis styl. Generalnie na wszystkich podstronach jest zbyt jednolicie. Urozmaic je jakimis elementami w kolorze jakim masz top. Na 10 daje 3.
wit3k
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: wit3k »

w miare. Im niżej tym gorzej. Spróbuj z jakimś odważnym kolorem (morski, biskupi fiolet)
Wywal cienie a zamiast nich jakieś delikatne szczególiki które ożywią całość(czasem jedna kreseczka wystarczy_
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: slaveman »

podoba mi sie logo ale zato nie pasuje ono do reszty strony pozatym ta reszte strony to taka mizerna ci wyszła jedyne co sie udało to logo
sibil

Post autor: sibil »

Przyznaje ze grafiki nie tworze za dlugo dlatego potrzebuje porad ;)

Cienie prawdopodobnie usune i jak wiekszosc wskazuje kolorystyke tez trzeba bedzie zmienic - jakies podpowiedzi gdzie i na jaka dokladniej?

A kolor czcionki jest czarny jednak po najechaniu jest bialy co ukazuje potem gdzie sie znajdujemy. Mimo wszystko troche tej czytelnosci brakuje... Tez cos bede musial pomyslec.

Pozdrawiam, sibil
www.elektryczne.info
Togo
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Togo »

Top:
usunołbym ta szarosc i zostawił ten pomarańcz jak jest w reszcie topa.
ten niebieski pasek jest za wysoki, zrob taki wysoki jak napisy tam.
no i ten "znak nike" tez zlikwiduj bo on tam do niczego nie pasuje

Strona:
kolory zbyt mdłe, zrób taki pomarańcz jak masz w topie
a i wyglada tak jakby tabelka z menu nachodzila na top i miedzy tabelka menu a tabelka z trescia robi sie cos w stylu rzymskiego filara :wink: to mi sie najpier rzuciło w oczy
ODPOWIEDZ