witam
Własnie zaowazyłam ze ktos dal stronke o psiaczkach wiec i ja swoja pokaze ktora jest w trakcie tworzenia moze jakies podpowiedzi ????
Pozdrawiam
http://www.kajtek.ng.pl/hebe1.jpg
[Layout] Stronka o psiaku
Re: [Layout] Stronka o psiaku
Dla mnie wygląda świetnie 
o jakie słodziutki. Ktoś może powiedzieć że nieprofesionalne, bo jest się do czego przyczepić i ogólnie za dobrze widać jak to jest zrobione.
Ale dobra jest. Przejrzysta, nienapieprza po oczach błyskotkami, wszystko fajnie i dość pomysłowo zagospodarowane. SPOX
Ale dobra jest. Przejrzysta, nienapieprza po oczach błyskotkami, wszystko fajnie i dość pomysłowo zagospodarowane. SPOX
Mnie sie nie podoba. Menu jest dla mnie troche dziwne. Kolorystyka zbyt ... no wielobarwna. Reszta niby wydaje sie w porzadku, jednak do mnie ten projekt nie przemawia. Na 10 daje 3.
Cfaniak masz racje ,gorne menu tez jakos mi nie pasuje ale to dopiero po kiku dniach dotarrłoo do mnie :-)musze je zmienic
Lay robiony dla znajomej i jesli chodzi o kolorki to chciała jakas taka hmmm jak to nazwac słodka strone (motylki kwiatki słoneczko i zielona trawaka ) tylko ja tego jakos nie widze:-( moze macie jakis ciekawy pomysł jak wywale te gorne szare pola co tam wstawic ??
Pozdrawiam milo ALL
Lay robiony dla znajomej i jesli chodzi o kolorki to chciała jakas taka hmmm jak to nazwac słodka strone (motylki kwiatki słoneczko i zielona trawaka ) tylko ja tego jakos nie widze:-( moze macie jakis ciekawy pomysł jak wywale te gorne szare pola co tam wstawic ??
Pozdrawiam milo ALL
powlkejałeś pieski na gotowy lay :] ( jak nie gotowy to z gotowego układu )
fony w topie i przy 'logo' nie pasuja
piksele widać
kicha
fony w topie i przy 'logo' nie pasuja
piksele widać
kicha
nie powklejales a powklejalas i jak juz to nie z żadnego gotowego najpierw pomysl a pózniej pisz .
Dalam laya zeby dostac jakies podpowiedzi a ty zamiast udzielic rady szukasz afery .Jesli takie cos cie rajcuje to zmien forum
Zeby kogos oskarzac to trzeba miec dowod! jesli go nie masz to radze zebys to odszczekał!
Stosuj pojedyńczo znaki wykrzyknienia [poprawione]
Dalam laya zeby dostac jakies podpowiedzi a ty zamiast udzielic rady szukasz afery .Jesli takie cos cie rajcuje to zmien forum
Zeby kogos oskarzac to trzeba miec dowod! jesli go nie masz to radze zebys to odszczekał!
Stosuj pojedyńczo znaki wykrzyknienia [poprawione]