[Strona] Mistrzostwa-Swiata.net
[Strona] Mistrzostwa-Swiata.net
Witam!
Zapraszam i prosze o ocenę serwisu http://www.mistrzostwa-swiata.net/
Serwis się rozwija - nadal jest aktualizowany i poprawiany.
Czekam na opinie, sugestie, propozycje, chętnie wymienie sie linkami z wartosciowymi stronami sportowymi...
Pozdrawiam
Zapraszam i prosze o ocenę serwisu http://www.mistrzostwa-swiata.net/
Serwis się rozwija - nadal jest aktualizowany i poprawiany.
Czekam na opinie, sugestie, propozycje, chętnie wymienie sie linkami z wartosciowymi stronami sportowymi...
Pozdrawiam
Re: [Strona] Mistrzostwa-Swiata.net
Prostota i czytelnosc
Fajne menu (w stylu Joomli, a tam mi sie podobało
)
Jedyne do czego bym sie przyczepil to do "Co na forum?". Tlo tego napisu zostalo wyciete z themu od PHPBB2
Ja bym jeszcze dodal obramowanie (na 1px, dosc ciemne) wokol calej strony (tego bialego) oraz te zolte naglowki na forum (bo raza w oczy)
Stronka IMHO przyjemna, nie wiem ile z tego jest twoje (bo po tym wybryku z "Co na forum?" to nie wiem czy wierzyc ze sam robiles
hehe) ale wyszlo fajnie 
I wielki plus za DIVy
8+(nawet 9 po poprawkach)/10
Jedyne do czego bym sie przyczepil to do "Co na forum?". Tlo tego napisu zostalo wyciete z themu od PHPBB2
Ja bym jeszcze dodal obramowanie (na 1px, dosc ciemne) wokol calej strony (tego bialego) oraz te zolte naglowki na forum (bo raza w oczy)
Stronka IMHO przyjemna, nie wiem ile z tego jest twoje (bo po tym wybryku z "Co na forum?" to nie wiem czy wierzyc ze sam robiles
I wielki plus za DIVy
8+(nawet 9 po poprawkach)/10
Jak dla mnie stronka bardzo fajna. Jedyne co bym poprawil to czcionke naglowkow, bo ta jest tragiczna. Na 10 daje 8.
Grafika nie jest moja, oddałem do oceny całość. Grafikę wykonał Unité dla jasności 
A tak wogóle: czcionka nagłówków będzie zmieniona bo wiele osób na to narzeka.
---
Rozmawiałem z twórcą layoutu, pomysł na ten cypelek został wzięty stąd:
http://myhome.btk.net.pl/b.jpg - nie jest takie same, tylko podobne
Pozdrawiam
A tak wogóle: czcionka nagłówków będzie zmieniona bo wiele osób na to narzeka.
---
Rozmawiałem z twórcą layoutu, pomysł na ten cypelek został wzięty stąd:
http://myhome.btk.net.pl/b.jpg - nie jest takie same, tylko podobne
Pozdrawiam
Stronka ciekawa i miła dla oka, fajne menu, o ogólnie ciekawie. 8/10 
Bomba i tyle...
A jaka masz rozdzielczosc ekranu?cfaniak pisze:Jedyne co bym poprawil to czcionke naglowkow, bo ta jest tragiczna
Brawo 
ciekawa - miła kolorystyka ,choć może przemyśl ,czy odpowiednia do tego serwisu (ale to już twoja sprawa - rób jak chcesz , jest dobrze może być lepiej)
Ogromny plus za DIVy
8.5/10
ciekawa - miła kolorystyka ,choć może przemyśl ,czy odpowiednia do tego serwisu (ale to już twoja sprawa - rób jak chcesz , jest dobrze może być lepiej)
Ogromny plus za DIVy
8.5/10
Witam!
Spójrzcie teraz na stronę, została bardzo przebudowana od czasu oceny na tutejszym forum.
Co zmieniliśmy?
Tło, menu, jakość grafiki, wygładziliśmy wszystkie linie i wiele więcej zmian - teraz strona chyba prezentuje się 'wygodniej'. Zmieniliśmy także oskryptowanie na autorskie (newsletter,newsy i inne...)
Zapraszam do dalszej oceny odświeżonej wersji serwisu.
Spójrzcie teraz na stronę, została bardzo przebudowana od czasu oceny na tutejszym forum.
Co zmieniliśmy?
Tło, menu, jakość grafiki, wygładziliśmy wszystkie linie i wiele więcej zmian - teraz strona chyba prezentuje się 'wygodniej'. Zmieniliśmy także oskryptowanie na autorskie (newsletter,newsy i inne...)
Zapraszam do dalszej oceny odświeżonej wersji serwisu.
witam
to tablo "co na forum" w topie niebardzo pasuje.mozna by je umiescic gdzies indziej po lewej stronie - a top (ewentualnie) delikatnie sflashowac. a całossc podciagnac tak o 60% w górę.
chociazbys niewiem jak ładnie te reklamy wkomponował to i tak sa brzydkie :/
czcionka w ngłówkach do zmiany polecam Verdane, Tahome max 12 px.
odbiłbym stronkę od tła jakims delikatnym glowem
nie jestem programista ale w operze wyswietla mi sie cos takiego (w ie nie):
strona bardzo fajna podoba mi się, oby wiecej tej podobnych...
pozdrawiam
Kod: Zaznacz cały
Warning: mktime() expects parameter 1 to be long, string given in /srv/www/htdocs/web76/html/~serwisy/mistrzostwa-swiata.net/config/config.php on line 74pozdrawiam
Odpaliłem sobie Operę 9.0 BETA i nic takiego nie zauważyłem
Po prostu, prowadzimy non-stop modyfikacje strony i takie błędy mogą się pojawiać co jakiś czas nielicznym - teraz robię sobie małą przerwę, a wieczorem dodajemy kolejny dział 
Popraw i zmień czcionkę i będzie ok.Warning: mktime() expects parameter 1 to be long, string given in /srv/www/htdocs/web76/html/~serwisy/mistrzostwa-swiata.net/config/config.php on line 74