[Ocena] Prosze o ocene serwisu www.securitywortal.org

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
Mevius
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: [Ocena] Prosze o ocene serwisu www.securitywortal.org

Post autor: Mevius »

Monika Trawińska pisze: Mevius: Myślę że z tym samozachwytem to trochę przesada jednak. Używając napastliwego tonu w stosunku do kogoś, nie ma co się dziwić, że odpowiada tym samym, choć wszyscy wiemy...nie powinien zniżać się do tego poziomu. Co do oskarżenia o skopiowanie, najpierw sprawdź dokładnie a potem kogoś o nie posądzaj, to że Ci się wydaje może nie znaleźć potwierdzenia w rzeczywistości a to ciężki zarzut...
Ok, dziękuję za zwrócenie mi uwagi, z tym kopiowaniem to sorry Odion, kumpel ma podobny niebieski w tym swoim theme i tak mi się skojarzyło jakoś.
KaRoL
Działa
Działa

Post autor: KaRoL »

Monika Trawińska pisze:Karol: Szczerze mówiąc najchętniej nie pisałabym nic do Ciebie. Powiem krótko...takie wypowiedzi jak Twoje nie są tu mile widzane. Do tego sprawdź co znaczy słowo "hipokryzja" jak szastasz tak słownikami...Piszesz aby ktoś nie był przemądrzały a spójrz na ton swoich wypowiedzi. Piszesz by ktoś nie nabijał postów, a sam to robisz, Ty potrafisz edytować? (szczerze się tu uśmiałam, muszę przyznać). Jeszcze raz kogoś wyzwiesz to dostaniesz bana na serwis. Swoje problemy odreagowywuj gdzie indziej, na pewno nie tutaj, obrażając użytkowników tego forum. O co Ci tak właściwie chodzi z tym "ohydna" ? w postach Odiona widzę tylko cytaty z Twojej wypowiedzi? Nie rozumiem więc...
Mi też trochę głupio... :oops: Ale trochę mnie tym zdenerwował. Przepraszam wszystkich... Obrazek
Odion
Nowy
Nowy

Post autor: Odion »

I o to mi chodzilo Moniko.
Wezme pod uwage to co mowisz. Nie o ze staram sie przekazac duzo tresci naraz. To sa poprostu newsy.
Co do tego ze to jest "zbite" to racja. Tylko ze chcialem oszczedzic miejsca. Po to tez uzylem w graficzce gradient. Gdyby go tam nie bylo - zwykla belka z jednolitym kolorem to wtedy tekst bylby usuniety nizej.
Postaram sie cos zmienic.
Nie mam pomyslu na ulepszenie tego co wam nie pasuje. Jak narazie...pomysle nad tym wrazeniem zamieszania
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz wrz 21, 2003 10:46 am przez Odion, łącznie zmieniany 1 raz.
Odion
Nowy
Nowy

Post autor: Odion »

Zmienilismy jednak cala szate graficzna. Teraz jest lzejsza i przejrzysta bardziej.
ODPOWIEDZ