Na statsy wprawdzie nie narzekamy ale proszę o profesjonalną ocenę i porady.
Pozdrawiam

Ja używam, każdy muzyk używa. Nie są takimi kiepasami żeby na komputerze wszystko odgrywali. Poza tym bez nut nie byłoby w ogóle muzyki tej której słuchasz.bobek pisze:Nuty - a kto używa nut??
Guitar-center? Proponuje założyć domenę na AQ.pl - gitara.aq.pl lub coś w tym stylu. AQ.pl jest jeszcze mało popularne i dużo domen jest wolnych - nie to co na PRV.plbobek pisze:Adres? Niestety Zajęte było gitara, gitarra więc co miałem wybrać. Zamierzam zmienić na guitar-center.prv.pl, płatny serwer też w planach - jak staty jeszcze skoczą
Naprawdę malutki procent gitarzystów używa nut...KaRoL pisze:Ja używam, każdy muzyk używa. Nie są takimi kiepasami żeby na komputerze wszystko odgrywali. Poza tym bez nut nie byłoby w ogóle muzyki tej którejbobek pisze:Nuty - a kto używa nut??

...bo nie używa nut. A może to najnowszy komplement tylko go jeszcze nie słyszałam, hmm...Nie są takimi kiepasami

Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Host '213.218.116.147' is blocked because of many connection errors. Unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /var/lib/apache/htdocs/prvengine/index.php3 on line 21
Nie moge sie polaczyc z SQL.