Tak bardzo bym nie żartował z midi, a wszczególności z karaoke które robią na swiecie karierę. Największą popularnością cieszą się w Japonii. Mając dobrą kartę muzyczną (karty muzyczne zintegrowane z płytą główną są kiepskiej jakości i nie nadają się do odtwarzania midi bo dźwięk będzie rzeczywiście jak dzwonek z komórki.) oraz dobry zestaw głośnikowy mamy dźwięk lepszy niż na płytach CD nie mówiąc o mp3. Oczywiście sam plik midi musi być też dobrej jakości, zrobiony przez fachowca, a nie amatora.slaveman pisze:To może teraz spróbujesz zrobić na dzwonkach z komórki pewnie też fajnie bedzie
[Strona] Muzyka w formacie midi
Re: [Strona] Muzyka w formacie midi
To samo sie tyczy stron internetowych
Trzeba miec sprzet (photoshopa np. a nie Paint
) i specjalista musi robic a nie amator 
PS. Jaki jest sens tego zdania: A co z zabezpieczeniami?
Nie używam żadnych prawie żadnych(nie polecam jednak takiego rozwiązania).
1) Wszystko się zgadza ale dla daltonisty takiego jak ja wystarczy Paint shop pro 9.0OnE.Killer pisze:To samo sie tyczy stron internetowychTrzeba miec sprzet (photoshopa np. a nie Paint
2) To proste. Jeśli się nie ma najszybszego komputera jak np. ja(5 letni z zegarem 500MHz) to stosowanie programu antywirusowego typu Kaspersky znacznie spowalnia komuter co sprawdzałem. W dzisiejszych czasach największym problemem nie są wirusy ale częściej rozpowszechniane trojany czy inne robaki. Bardzo dobrym programem do usuwania programów ładujących się przy starcie jest też programik "autoruns", ale trzeba się co nieco orientować aby wiedzieć co usuwać. Program można znaleźć na stronie: www.sysinternals.com . Przy poważniejszych kłopotach wczytuję obraz dysku utworzony przy pomocy Ghosta. Jeżeli ktoś chce prostrzych rozwiazań to niech stosuje różne zapory ogniowe czy antywirusy bo nie narobi sobie kłopotów, usuwając np. niezbędne do działania systemu programy i to wszystko.
Muszę obiektywnie przyznać, choć nie odkrywam tu Ameryki, że photoshop jest rzeczywiście lepszy niż inne programy graficzne np. przy skalowaniu zdjęć robi to zdecydowanie lepiej. Specjalisty do amatorskiej strony niestety nie zatrudnię.OnE.Killer pisze:To samo sie tyczy stron internetowychTrzeba miec sprzet (photoshopa np. a nie Paint
.
Chodzilo mi o to 2x zadnychNie używam żadnych prawie żadnych(nie polecam jednak takiego rozwiązania).
Mi się strone dziwnie wyświetla... (FF) do tego obrazki jakieś takie nie pasowne do ramek...
niestety ale 3/10 pkt. ale nie jestem web masterem
niestety ale 3/10 pkt. ale nie jestem web masterem
nie jestem moze specjalista w ocenianiu stronek, ale podobnie jak poprzednikom tak samo i mi ta stronka nie przypadła do gustu...
dlaczego?
EDIT: to dziwne że pod FF sie żle wyświetla bo ja też mam FF
A mnie się wyświetla dobrze pod FF. Dlaczego?slaveman pisze:dlaczego?
Nie mogę czegoś poprawiać jeżeli nie widzę błędu.
Jak będę robił stronę o Pcimiu Dolnym do będę się starał aby wyglądała ja strona o Brodnicy bo bardzo ładna. Strona muzyczna jest jednak z zupełnie innej kategorii i póki co zostanie tak jak jest, chyba że ktoś zaproponował by jakieś ciekawsze rozwiązanie.winnetu pisze:nie jestem moze specjalista w ocenianiu stronek, ale podobnie jak poprzednikom tak samo i mi ta stronka nie przypadła do gustu...
-
motopoland
- Nowy

- Kontakt:
Przypominam autorowi, że umieszczanie na stronie www
plików midi bez stosownych praw jest zabronione!
I to bynajmniej nie są żarty...
plików midi bez stosownych praw jest zabronione!
I to bynajmniej nie są żarty...