[opinie] Nowy WebInside.pl

Wasze propozycje, uwagi czy prośby w stosunku do redakcji i całego serwisu.
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

[opinie] Nowy WebInside.pl

Post autor: Dawid Kulbaka »

Zapraszam wszstkich do wyrażania opinii na temat nowego WebInside. Powiem, że całość nie jest jeszcze skończona, suksesywnie dochodzić będą nowe materiały i działy, ale myślę, że z tego można być zadowolonym. Jest ogrom zmian w stosunku do starej wersji (działy, grafikia, nawigacja, skład ekipy wi). Ale także ogrom pracy przed nami. Mamy założenia, które będziemy realizować :d

Korzystając z okazji pozdrawiam i serdecznie dziękuję całej naszej Ekipie, bez której nie byłoby tego szumu. Serdeczne dzięki dla Was.

Już nie odbiegając od tematu (apropo nowy regulamin: http://forum.webinside.pl/regulamin.php ) to proszę o Wasze opinie. Za błędy również będę wdzięczny.
Ostatnio zmieniony pt sie 01, 2003 2:14 am przez Dawid Kulbaka, łącznie zmieniany 2 razy.
Wojciech Jurewicz
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: [opinie] Nowy WebInside.pl

Post autor: Wojciech Jurewicz »

"Nowe oblicze WebInside"... długo na top czekałem, a warto było. Obecnie serwis wystartował z wielkim rozmachem i tak też będzie się rozwijał. Nowe materiały, nowa redakcja i nowa szata graficzna z pewnością przyczyniął się do wspólnego sukcesu... Cieszę się i mam nadzieję że wszyscy odwiedzający WebInside.pl będą zadowoleni.
Michał Dytko
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Michał Dytko »

Powiem krotko - SUPER :)
Juz mi sie nudzilo jak niebylo webinside przez te wszystkie dni :lol:
Seth
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: Seth »

W jednym slowie wyraze swoja opinie: gratulacje :)
lqx

Post autor: lqx »

Nowy design mnie zaszoqował. Ale IMO stary wygląd jakoś tak bardziej mi się podobał. Nowy zupełnie do mnie nie przemawia :(
Mayhen
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Mayhen »

Pełny profesjonalizm. Super wygląda - tak trzymać.
Kamil Kierzkowski
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Kamil Kierzkowski »

bardzo fajnie wszystko wygląda, gratuluję :)
And|Rew
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: And|Rew »

a) Forum - bardzo mi się podoba, tylko mam jedną uwage, mianowicie popełniliście mały błąd odnośnie wersji phpbb z tego co wiem to jest troche dziurawe i polecalbym wersje 2.0.3 no ale przejdźmy dalej bardzo mi sie podoba top - jednak mam jedną uwage do górnego menu - ten pasek jest "ciut" za szeroki :P I przydałoby się jakieś obramowie np. 1px czarny 8) No, ale jak mówie jest bardzo ładne i fajne :)

b) Strona - równie ładna, cikawe rozmieszczenie treści, ale jedna wileka uwaga, w rodzielczości 1024x768 [taka mam - na innych nie testowałem] jest troszkę za mała czcionka w menu i te napisy na tym gradinetem, bardzo ąłdne,m ale chyba wole to* 8)

*Obecnie padł serwer, ale była to praca misz'a na siteql.net - którą "dostał" grz3siek na eserwis :)

PS Życze sukcesów :-D

EDIT
Zapomniałem dodać, iż najlepiej jest usunąć ten preloader na forum, bo to bardzo wkurza [szczególnie ta emotka]
Syquest
Nowy
Nowy

Post autor: Syquest »

Przeżyłem szok. Dosłownie. Tak dopasowanego serwisu to jeszcze chyba nie widziałem :wow . Życzę WIELKICH sukcesów.

PS. Chyba zmienilem forum na webinside.
Szczav
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Szczav »

Nowy wygląd webinside jest ok. Ale czcionka menu, zwłaszcza górnego jest dla mnie praktycznie nieczytelna. Mam rozdzielczość 1152x864
Preloader też mnie wkurza :wink:
Jest dobrze, może być lepiej.
budek vel. fu3ak
Przelotem
Przelotem

Post autor: budek vel. fu3ak »

Po pierwsze gratuluje engine'u.
Poszliscie o krok do przodu przed konkurencję i to sie chwali. Miejmy nadzieje że newsy będą pojawiały się na bieżąco. Poruszanie sie nie sprawia większych problemów ale trzeba się najpierw przezwyczaic.

To tyle jezeli chodzi o hity. Teraz czas na kiksy.
AndRew słusznie zauważyl że menu na homesite w 1024 jest ciut za małe i robi sie nieczytelne, no i ten preloader :?
Wyglądu strony nie oceniam, bo robilismy to juz na poprzednim forum, lecz pod pozorem laya dla laapmedia :)
Kolory na forum sa troche denerwujące - duzo kontrastów.
AHA I PRZYCIEMNIJCIE TROCHE PASEK PRZEWIJANIA BO JEST ON NIEWIDOCZNY I TRUDNO GO ZŁAPAĆ (niekażdy ma myszke z kółkiem)
Mieliście zostawić stare posty a tu null :( dajcie moze link do poprzedniego forum o ile go nie skasowaliście (jest tam duzo ciekawych rzeczy) mozecie przeciez je zablokowac przed dodawaniem nowych postów

a teraz ide robic nowego avatara
grz3siek
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: grz3siek »

Witam! :)

Chcialem pogratulowac. Nowe oblicze WebInside.pl zrobilo na mnie spore wrazenie. Mam nadzieje, ze bede mogl pomoc jakos w jego rozwoju. Jezeli sie przydam prosze o kontakt (gg: 1558010 - niewidoczny).

Co do forum to nie mam zastrzezen. No moze jedno. Nie ma dzialu, w ktorym moglbym zaoferowac cos na sprzedaz... :( To juz drogny szczegolik.

Pozdrwiam i zycze powodzenia.

PS.
b) Strona - równie ładna, cikawe rozmieszczenie treści, ale jedna wileka uwaga, w rodzielczości 1024x768 [taka mam - na innych nie testowałem] jest troszkę za mała czcionka w menu i te napisy na tym gradinetem, bardzo ąłdne,m ale chyba wole to*

*Obecnie padł serwer, ale była to praca misz'a na siteql.net - którą "dostał" grz3siek na eserwis
Dzieki And|Rew :mrgreen:
Wankster
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Wankster »

O jak fajnie! Zalogowałem się i wita mnie informacja na stronie: "Witaj Wankster (...)" :wink: Nowy WI jest o niebo lepszy, chociaż przy moich zepsutych czcionkach trochę się źle czyta, ale...

Jeszcze co do funkcjonalności... brakuje mi wszędzie komentarzy i oceny!

Jest miodzio :!:

EDIT:
Poprawcie temat e-maila: "Reaktywuj soje konto" :)
W lista 15 top dajcie stripSlashes na tytuł newsa bo wstawia \ przed "
I w kto ma jeszcze dobre newsy jest Web-Area, ale ten serwis już od dłuższego czasu nie działa :(
Ostatnio zmieniony pt sie 01, 2003 10:50 am przez Wankster, łącznie zmieniany 1 raz.
budek vel. fu3ak
Przelotem
Przelotem

Post autor: budek vel. fu3ak »

2. Banowanie użytkowników to blokowanie ich dostępu do forum. Następuje ono poprzez sytuacje, w których:
- ktoś poważnie naruszy regulamin forum (przekleństwa, próba włamania)

:oops: 2 pokrewne sprawy :-D :-D - może niedługo w sądach będzie kara śmierci za śmiecenie w miejscu publicznym oraz wielokrotne zabójstwo pierwszego stopnia

szczerze sie uśmiałem[/b]
Łukasz Świerżewski
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Łukasz Świerżewski »

co prawda nie udalo mi sie jeszcze zapozonac ze wszytskimi mozliwosciami nowego WI, ale sami wiecie ze sa wakacje... sam engine i grafika jest poprostu super... mam nadzieje, ze uda mi sie tak dobrze roziwnac dzial PHP :P...
ODPOWIEDZ