witam wszystkich;)
mam powazny problem ze strona www.burszta-stolarstwo.com : otoz pod opera, firefoxem czy mozilla strona chodzi szybko i ladnie ale pod IE obrazki wczytuja sie masakrystycznie wolno, prawde powiedziawszy wogole nie chca sie wczytac(obrazki nie sa duze, lacze tez mam szybkie 1024kb) nie wiem czy to wina IE czy zle napisana strona(kiedy pisalem strone i wczytywalem ja z dysku wszystko chodzilo ladnie), bardzo bylbym wdzieczny gdyby ktos zajrzal na strone i pomogl mi rozwiazac problem, system windows xp sp1
pozdrawiam
[Problem] Wolne wczytywanie obrazkow pod IE
Re: [Problem] Wolne wczytywanie obrazkow pod IE
U mnie pod trzema przeglądarkami (Opera8, Firefox i IE6) strona wraz z grafiką wczytuje się szybko i bezproblemowo. Nie wiem co może powodować występująca u Ciebie sytuację. Uchybień warsztatowych w kodzie, który mogłby powodować takie zachowanie nie zauważyłem. Najwidoczniej problem leży gdzieś loklanie u Ciebie
.
..u mnie to samo. Masz coś źle z IE, chyba? Jaką masz wersje IE?
dzieki za odpowiedz:)
ogolnie system to mam swiezy ,instalowany jakis miesiac temu(IE6)
po zainstalowaniu sp2 wszystko jest ok:) ale klient jakos dziwnie na mnie patrzy jak mu mowie ze instalacja sp2 moglaby rozwiazac problem, wolalby bez takich dodatkowych instalacji, coz bede musial go jakos przekonac
pozdrawiam
ogolnie system to mam swiezy ,instalowany jakis miesiac temu(IE6)
po zainstalowaniu sp2 wszystko jest ok:) ale klient jakos dziwnie na mnie patrzy jak mu mowie ze instalacja sp2 moglaby rozwiazac problem, wolalby bez takich dodatkowych instalacji, coz bede musial go jakos przekonac
pozdrawiam