[IE] Autouzupełnianie
[IE] Autouzupełnianie
Czy możliwe jest ustawienie w IE - autouzupełniania(tzn.aby po jednym wpisaniu hasła - w przegladarce - nie trzeba było go wpisywac drugi raz), ale bez wykakiwania okna z zapytaniem o zapamietanie hasła???
-
Wojciech Jurewicz
- Przelotem

- Kontakt:
Re: [IE] Autouzupełnianie
Po pierwsze pisz o który IE pytasz, po drugie korzystaj z pomocy, która podejrzewam jest po polsku, po trzecie odpowiedź:
Narzędzia -> opcje internetowe -> Zawartość -> Pole informacje osobiste - Autouzupełnianie
Narzędzia -> opcje internetowe -> Zawartość -> Pole informacje osobiste - Autouzupełnianie
-
Tomasz Sieniek
- Nowy

- Kontakt:
Opcja autouzupełniania jest dostępna w IE od wersji 4. Tak przynajmiej wyczytałem na stronie Microsoftu gdzie są nowości poszczególnych wersji IE wypisane...
Ostatnio zmieniony sob sie 02, 2003 12:16 pm przez Tomasz Sieniek, łącznie zmieniany 1 raz.
ja tam slyszalem ze to nie jest bezpieczne...
Dzięki za pomoc LIZARD;)
ale po wejsciu na
i tak nic to nie dało i dalej nie wiem co robić???
i tak nic to nie dało i dalej nie wiem co robić???
wejdz tam i zaznacz interesujace cie opcje 
-
Tomasz Sieniek
- Nowy

- Kontakt:
Jeżeli korzystasz ze swojego prywatnego komputera to możesz to stosować do woli i nie ma jakiegoś specjalnego niebezpieczeństwa.Lizard pisze:ja tam slyszalem ze to nie jest bezpieczne...
Ale jeśli korzystasz z komputera np. w kawiarence internetowej, szkole itp to lepiej tego nie stosować, bo inni mogą skorzystać z tego.
-
Wojciech Jurewicz
- Przelotem

- Kontakt:
Panie Lizard, odpowiedzi typu:
A teraz do tematu:
Panie Domenas w menu do którego dostać sie już potrafisz, jest pole: "Uzywanie autouzupełniania dla:" Zaznacz w nim te elementy które chcesz aby się uzupełniały... i przypominam o kozystaniu z pomocy...
albowejdz tam i zaznacz interesujace cie opcje
Są delikatnie mówiąc do nieczego. Albo mówi pan konkretnie, albo wcale. Wszystkie takie posty będą usuwane.ja tam slyszalem ze to nie jest bezpieczne...
A teraz do tematu:
Panie Domenas w menu do którego dostać sie już potrafisz, jest pole: "Uzywanie autouzupełniania dla:" Zaznacz w nim te elementy które chcesz aby się uzupełniały... i przypominam o kozystaniu z pomocy...