[Strona] Strazacy.com
[Strona] Strazacy.com
Nowa odsłona strony ! Wejdź !
http://strazacy.com - Zapraszam do oceny,
http://strazacy.com - Zapraszam do oceny,
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Re: [Strona] Strazacy.com
Strona nawet ładna, szkoda jedynie że top jest pusty tylko sam napis, ale ogólnie jest przejrzysta, nie panuje na niej chaos. Jak dla mnie jest OK.
Uwaga: Napisz "Strzazacy.com" w topie jest rozmazany. Zmień czcionke albo dodaj coś do topu bo męczy oczy jak się na to rozmazanie patrzy.
Uwaga: Napisz "Strzazacy.com" w topie jest rozmazany. Zmień czcionke albo dodaj coś do topu bo męczy oczy jak się na to rozmazanie patrzy.
Noooooo bardzo ladnie. Az sie milo czyta i przeglada. Najbardziej mi sie podobaja kolory. Czcionka czytelna, ogolnie jest bardzo przejrzyscie. Jedyne co bym poprawil to ten top. Zgodze sie z Bartoszem ze jest on zdeka pusty. Ja na twoim miejscu umiescilbym tam jakas animacje we flashu, nawet oparta o ten napis strazacy.com. No ale zrobisz jak zechcesz. Aha i w kodzie jest troche bledow. No wiec generalnie jest bardzo dobrze. Na 10 daje 8+.
W topie zmienie czcionkę oraz zamieszcze strażaka ( górną cześć ) w aparacie powietrznym. Co do efektów flash mówię nie, chcem aby strona raczej była skromna.
+ stronka przejzysta
+ ladne kolory dobrze dobrane
+ dobrze sie czyta czcionka nie odstrasza
-top zamazany malo efektowny( ale moze taki byl cel
)
nie mam wiekszych zastrzezen mi sie podoba a i zajzyj do kodu jak to pisali poprzednicy na 10 daje 7 pozdrawiam

+ ladne kolory dobrze dobrane
+ dobrze sie czyta czcionka nie odstrasza
-top zamazany malo efektowny( ale moze taki byl cel
nie mam wiekszych zastrzezen mi sie podoba a i zajzyj do kodu jak to pisali poprzednicy na 10 daje 7 pozdrawiam
Dziękuje za opinie, zapraszam innych internautów do wyrażenia swojej opinii, jest to dla nas bardzo ważne !
Nie pamietam starej ale ta jest całkim ładna fajna kolorystyka i układ tyloko jeden minus ta strona wogole mi sie z strarzakami nie kojaży czy tylko mi??
Narazie nie, bo galerie robię, a grafik się spóźnia z Topem ...
- puste logo
- nie potrzebne pogrubienie liter w menu
Reszta mi się podoba.
- nie potrzebne pogrubienie liter w menu
Reszta mi się podoba.
Nie potrzebe? Mnie się zdaje, że to dodaje uroku, a wy jak myślicie?
No jak dla mnie to jest to jak najbardziej w porzadku 
Wkońcu grafik wziął się do roboty, niedługo będzie coś fajnego 
1. Moim zdaniem top jest OK. Nie ma potrzeby zaśmiecać każdego skrawka wolnego miejsca na stronie.
Z małymi sugestiami: moze lepiej by wyglądało mniejsze rozmycie przy .com, caly napis troche nizej (bardziej wyśrodkowany)
2. W głównym menu aktywne mogły by być całe pola a nie tylko napisy.
3. W lewym menu rzeczywiście kiepsko wygląda pogrubienie pierwszych liter.
Tekst traci na przejrzystości.
A tak ogólnie bardzo ładnie...
Z małymi sugestiami: moze lepiej by wyglądało mniejsze rozmycie przy .com, caly napis troche nizej (bardziej wyśrodkowany)
2. W głównym menu aktywne mogły by być całe pola a nie tylko napisy.
3. W lewym menu rzeczywiście kiepsko wygląda pogrubienie pierwszych liter.
Tekst traci na przejrzystości.
A tak ogólnie bardzo ładnie...