[oferta] Wykonanie layoutu

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
Zablokowany
Mevius
Nowy
Nowy
Kontakt:

[oferta] Wykonanie layoutu

Post autor: Mevius »

Poszukuję osoby która zrobila by mi layout dla serwisu o komputerach:
kolory: jakieś jasne, przyjemne dla oka,
Elementy graficzne: coś związane z komputerami

W zamian mogę zaoferować wyświetlenia sześciu (do przedyskutowania jeśli lay mi się spodoba może być więcej) dowolnych bannerów w rotacji dopuki będę korzystał z danego laya. Będzie on wykorzystywany w serwisie kompz.org (narazie tylko forum, istnieje dwa dni).
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Re: [oferta] Wykonanie layoutu

Post autor: iniside »

Za przeproszeniem. Ale wszcy na tym forum jęsli dają już jakieś ogłoszenie to w zamiam mogą tylko dać reklame. Niiiieeee nooooo. Ale jak chce sie laoyout to albo sie go robi samemu albo sie płaci.
Mevius
Nowy
Nowy
Kontakt:

na serwisie nie mam zamiaru zarabiać, a kasy tesz nie mam, aby kupić laya, dlatego zaoferowałem od 6 bannerów w góre w rotatorze, może być jeszcze coś, tylko co? Ale nie kasa :(
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

Eeeee. Jak serwis nie jest popularny to dawanie w zamian reklamy. Ekhm mija sie z celem. Chyba że znajdzie sie jakiś wolontariusz. Ale to wątpliwe. Każde chce coś zarobić (nawet jeśli to będzie nie wiele ale zawsze coś).
Mevius
Nowy
Nowy
Kontakt:

iniside pisze:Eeeee. Jak serwis nie jest popularny to dawanie w zamian reklamy. Ekhm mija sie z celem.
serwis jeszcze nie wystartował bo nie mamy grafiki. Wydaje mi się że Dobra grafika + dobra treść + dobra promocja = Sporo odwiedzin
Krzysztof Sziwa

Post autor: Krzysztof Sziwa »

z godze sie z inside, sponsora na serwer www mozna znalezc jesli sie ma dobry pomysl ale za layout albo sie placi albo sie samemu robi...
Mevius
Nowy
Nowy
Kontakt:

ok topic można zamknąć. Już sobie poradziłem, Niedługo zobaczycie efekty pracy niestrudzonego grafika o nicku [ba narazie nie powiem]
Zablokowany