[grafika] 1.000.000 wyświetleń bannera za...

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
Aver

[grafika] 1.000.000 wyświetleń bannera za...

Post autor: Aver »

Proponuje okrągły 1.000.000 wyświetleń bannera na jeszcze niepowstałej stronie o tematyce webmasterskiej, wzamian za wykonanie lay'a do tej strony.
misz
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: [grafika] 1.000.000 wyświetleń bannera za...

Post autor: misz »

sugeruje napisac wiecej o tej stronie, na razie brzmi to tak jak dam 100 000 000zl komus kto mi pozyczy na zainwestowanie w genialny biznes 1 000 000zl

milion odslon bannera to spora ilosc jak na witryne ktora na razie nie istnieje - jak na moje oko malo osiagalna przez spory czas.
Mevius
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: [grafika] 1.000.000 wyświetleń bannera za...

Post autor: Mevius »

[OFF TOPIC] Gdy słyszę "Serwis webmasterski" rozumiem przez to: wszystkie skrypty własne, jak najmniej pytań na innych forach "A jak zrobić to a jak tamto", itp. A w Polsce coraz częściej jest np tak: "Tworzę serwis webmasterski! A jak zrobić, aby z formularza przesyłało dane do bazy???" . Skoro jużktoś Tworzy taki serwis, aby uczyć/pomagać innhym użytkownikom to dla czego sam się pyta o podstawowe żecz dotyczące zagadnienia jakiego uczy innych?? Sorry za ten Off Topic, ale coś mnie tak naszło[/OFF TOPIC]

Tak jak mi radzili: Zrób sam, albo kup.
ODPOWIEDZ