[Efekt] Ciekawe poświaty tekstu
[Efekt] Ciekawe poświaty tekstu
Na stronie ETNIK znajduje się bardzo ciekawy efekt w napisie "Odtwarzacz
DVD KISS DP-450". Czy wszystkie przeglądarki obsługują takie efekty i czy znacie więcej podobnych efektów, które nie wymagają, aby tekst był grafiką?
DVD KISS DP-450". Czy wszystkie przeglądarki obsługują takie efekty i czy znacie więcej podobnych efektów, które nie wymagają, aby tekst był grafiką?
Re: [Efekt] Ciekawe poświaty tekstu
z tego co wiem sa to style internet explorera. od wersji 4.0 wprowadzili sporo takich zabawek
Nie rozumiem ludzi, którzy robią w programie graficznym napis czcionką Times New Roman albo Arial i daja na strone, zamiast normalnie napisać na niej tekst... 
a to tak piszesz zeby miec wiecej postow czy moze jakos nawiazujesz do tematu ktory sam dodales? bo mi sie jakos twoje wypowiedzi nie kleja 
Do tematu! Mówię o tym, że zamiast robić takie loga, lepiej zastosować te filtry

-
Krzysztof Aszkiełowicz
- Zaczyna działać

- Kontakt:
misz chyba to 1.::misz:: pisze:a to tak piszesz zeby miec wiecej postow czy moze jakos nawiazujesz do tematu ktory sam dodales? bo mi sie jakos twoje wypowiedzi nie kleja
Tak obserwuje Karola i od paru dni przybyło mu jakies 60 postów.
Wczoraj - postów 68
Dzisiaj godz. 14 - postów 98
teraz - postów 116.
Wiekszosc tematów to są odpowiedzi nie na temat czyli off-topic. Kontynuowanie rozmowy nie dodając żadnych wątków do rozmowy.
A więc Karol, uważaj bo mam na Ciebie oko. Sprawdze Twoje posty i zobacze, które się nadają reszta leci.
Webmaster też człowiek, może czasem coś swojego dorzucić, prawda? A to, że nie zawsze odpowiada się na temat to chyba nie przestępstwo. Przecież by coś zasugerować nie będę tworzył nowego tematu lub dyskusji, lepiej dorzucić to do rozmowy.Krzysztof Aszkiełowicz pisze:Wiekszosc tematów to są odpowiedzi nie na temat czyli off-topic. Kontynuowanie rozmowy nie dodając żadnych wątków do rozmowy
Np. pani Monice Trawińskiej też parokrotnie zdarzyło się odpowiedzieć jednym słowem i nie jest to "nabijanie postów". Jeśli nie wiesz co mam na myśli, kliknij tutaj.
Cytat rozmowy:
misz pisze:a ja jestem z takiej wiochy na mazowszu
Monika Trawińska pisze:widać
-
Monika Trawińska
- Nowy

Karol to co przytoczyłeś jest z forum Off topici, tam jest luźniejszy regulamin i w tej chwili trzeba się naprawdę postarać aby post stamtąd został usunięty lub dostać upomnienie. Na Off topicach możesz sobie pozwolić na większy luz co nie znaczy że pisać bez sensu.
Zostało to wprowadzone po to aby użytkownicy mogli sobie gdzieś właśnie luźno porozmawiać, nie rozumiem już co zrobić aby było Wam (userom) jak najdogoniej, wydaje mi się że dzięki luźniejszej dyscyplinie pomalutku wracamy do owego klimatu który utraciliśmy. Ale nie...bo Karol musi to zrozumieć opacznie...Spoko, możemy wrócić do poprzedniej wersji-forum wszędzie ostro moderowane. O to Ci chodzi Karol?
Poza tym druga sprawa...czasem a często to 2 różne słowa, które znaczą zupełnie co innego, sprawdź w słowniku...
Może jak na moderatora nie przystało muszę stwierdzić: czasem mnie szlag trafia.
Zostało to wprowadzone po to aby użytkownicy mogli sobie gdzieś właśnie luźno porozmawiać, nie rozumiem już co zrobić aby było Wam (userom) jak najdogoniej, wydaje mi się że dzięki luźniejszej dyscyplinie pomalutku wracamy do owego klimatu który utraciliśmy. Ale nie...bo Karol musi to zrozumieć opacznie...Spoko, możemy wrócić do poprzedniej wersji-forum wszędzie ostro moderowane. O to Ci chodzi Karol?
Poza tym druga sprawa...czasem a często to 2 różne słowa, które znaczą zupełnie co innego, sprawdź w słowniku...
Może jak na moderatora nie przystało muszę stwierdzić: czasem mnie szlag trafia.
-
kubuś
dobrze, ze uprzejmnie pozwoliliscie nam na troche luzu... jak na koloniach...