[strona] ocena projektu

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
Asit
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

[strona] ocena projektu

Post autor: Asit »

strona o cs
prosze o ocene strony.. tak jak mowie jest to projekt wiec jak na razie nic niedziala.. chcialbym tylko wiedziec czy mam isc dalej w tym kierunku czy cos zmienic lub zaczac wszystko od nowa..
p.s oczywiscie lewe i prawe menu bardziej urozmaice jak przyjdzie na to pora..
Ostatnio zmieniony ndz paź 02, 2005 5:25 pm przez Asit, łącznie zmieniany 1 raz.
yhmt
Nowy
Nowy

Re: [strona] ocena projektu

Post autor: yhmt »

Poprawnie, gdyby nie brać pod uwagę czcionki z szeryfami. Proponuję też minimalnie zwiększyć czcionkę w menu i wrzucić jakąś stopkę, bo dół wieje pustką :wink:
viraptor
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Post autor: viraptor »

Proponuje standardyzacje podświetlania linów (w menu i na górze; na reszcie strony pewnie też). Na dole brakuje... dołu. Czcionka już była komentowana - nieczytelna. Pozatym troche za ciemno..., ale nawet dobrze to będzie wyglądać (po poprawkach ;) )
Nefro
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Nefro »

No fajnie - strona jest taka bardzo estetyczna - podoba mi sie. Wydaje mi sie ze w dobrym kierunku idzesz - poczekam i zobacze co bedzie dalej
Aries
Nowy
Nowy

Post autor: Aries »

Z pewnoscia idziesz w dobrym kierunku, za ciemno to fakt, moze dorzuc jakies kolory do topa'a. Brak stopki, brak napisu 'menu' na menu :P i jakosc tak skromnie i ciemno. Ogolne podoba mi sie, jestem na 'tak' :-D
yhmt
Nowy
Nowy

Post autor: yhmt »

A po co pisać, że menu jest menu, skoro to się rozumie samo przez się? Kolorów w topie nie potrzeba.
cfaniak
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: cfaniak »

Również uważam że w topie kolorów nie trzeba (zepsuje to klimat reszty). Mnie się projekcik podoba. Właściwie to bym nic nie zmieniał a jedynie dodał stopke :-D
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

Post autor: Bartosz Olszewski »

Witam,

Strona prezentuje się świetnie. Czysta, przejrzysta, czcionke mógłbyś trochę inną dać lub tą w białym kolorze, bo to jest bardziej szary :) A tak poza tym to jest bardzo dobrze.
Dodaj jeszcze stopkę, żeby strona jakoś się kończyła i nie było pusto na dole:)

Jest OK! :wink:
Asit
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

odnawiam temat bo strona jest juz prawie gotowa i chcialem wiedziec co jeszcze nalezy poprawic..

link do strony
viraptor
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Post autor: viraptor »

Może się za bardzo czepiam, ale top jest za bardzo rozmyty kompresją.
Data / godzina... po co? Tylko mruga i zwraca uwage, a to raczej nie strona o zegarynce. Tak samo IP - dzięki, ale znam swoje ip - jak nie znam, to wchodzę na bardziej odpowiednią stronę (np. ripe.net).

Reszta w sumie ok. Nie zachwyca, ale jest w jakimś stałym stylu.
Plus za utrzymanie forum w takiem samym designie. Minus za nie pasującą ikonke w "Kto jest na Forum" i za otwieranie forum w nowym oknie - użytkownik zwykle wie jak chce stronę otworzyć i nie trzeba mu pomagać.
Asit
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

top jest rozmyty.. wiem o tym.. ale w tej chwili logo na wielkosc 28 kb a nie chcialem zeby przekroczylo wartosc 30kb.. jeszcze nie kazdy ma szybkie lacze i moze to byc denerwujace jak top bedzie ladowac sie 5 minut
skasowalem juz targety i zegar.. info o ip rowniez..
moze rzeczywiscie to byl glupi pomysl..
jesli chodzi o ikonki na forum to wlasnie je ukonczylem i wydaje mi sie ze juz calos jest gotowa do oddania w rece uzytkownikow..
widzicie jakies jeszcez wady / zalety? moze cos powinienem dodac na stronie?
ODPOWIEDZ